Ahojte, včera ráno rozmrazene mäso, kúsok mi ostal tak som ho dala do chladničky ponorené do mlieka, bude dnes ešte oka? Jasne že ovoniam, len ja to nejak neviem definovať ako to ma voňať . Ďakujem
jasne ze bude ok. Ja ked mam takto viac vybrate ako potrebujem tak napacujem a kludne postoji dalsie 2dni. Aj včera sa mi malo reznov zdalo tak som vybrala - nakoniec ich bolo viac nez dost tak som osolila, okorenila, pridala cesnak, kecup, horcicu, med a olivovy olej, cele primiešala a dnes večer upeciem na panvici na zajtra
určite bude OK ak bolo v chladničke
Môžem sa opýtať na zmysel namáčania mäsa do mlieka?
@katkaseiner nic tomu nebude ani zajtra, staci zajtra opiect, ved najlepsie je cerstvo urobene maso, nie zohrievane.
@h2 neviem či ste spozorovali niekedy že keď uvarite kuracie mäso, napr sote, že na druhy deň ma takú divnú chuť, nieže pokazené ale niečo tam zmení chuť a mne to dosť vadí, stáva sa mi to skoro vždy na druhy deň, a nato mi niekto povedal že mlieko neutralizuje baktérie ktoré toto spôsobujú, či to je pravda neviem, ale je fakt že keď takto dávam pred prípravou do mlieka, že už to necítim potom
@dally55 tak toto vyskusam aj ja. Kuracinou druhý deň už nezjem presne z dôvodu ktorý opisuješ. Ďakujem
@0silvia0 tak ked si chcem vziat obed zajtra do práce, musim ho dnes pripravit 😉
Ale ano, keby som bola zajtra doma tak prichystam cerstvo
@katkaseiner jaj tak to jasne, ked do prace.
Zaujimave, ale trochu mi to pride ako plytvanie mliekom 😄
@dally55 ja som to spozorovala ze tiez mi na druhy den kuracie maso nechuti.uz tu boli o tom diskusie a v jednej mi zato tak niektore vybadali ze som fajnova a vojnu na mna lebo by som si nevyberala co mam jest a zjedla by som aj kura na treti den.ze im to chuti a nic necitia.v dalsej duskusii sa to potvrdilo tam uz boli normalnejsie vaby ze im sa tiez zda ze kuracina ma inu chut na druhy den.preto sa uz snazim robit kuracie len tolko co zjeme v ten den.proste nie kazdy to citi ale ja ano.
Mäso nevonia, hlavne nemá smrdieť.