Otázka pre všetky mamičky, ktoré používajú na prípravu stravy pre svoje ratolesti parný hrniec. Osobne mám značku Beaba v podstate od začiatku zavedenia príkrmov. Výrobca uvádza pri mäse (bez špecifikácie druhu mäsa) dĺžku 15 minút. Zaujímalo by ma, ako dlho pripravujete mäso v parnom hrnci vy a či vaše detičky nikdy nemali žiadne tráviace ťažkosti, ktoré by mohli súvisieť s nedostatočnou dĺžkou takto priprav. mäska. Budem rada ak napíšete aj akú značku hrnca máte vy a akú dĺžku mäsa uvádza ten - ktorý výrobca na jeho prípravu. Vopred vďaka. 🙂
Ja som v nom maso vobec nevarila, len zeleninku a lososa pre nas (to maly vtedy este ryby nejedol). Bol to Tefal, taky do zastrcky. Maso som varila v normal hrnci
Ja len zeleninu, mäso vo vode..
maso sa v tlakaci pripravi naozaj bleskurychlo. je to uzasna pomoc. pise sa, ze 15 minut, ale tak mam oci a aj usta a maso ochutnam, ci je uz hotove alebo nie je. predsa nedam surove maso dietatu. ja v nom varim gulase, maso na prirodno, so stavou, zeleninou. na nete je spusta receptov. fakt vyborna vec. mam tefal a ziadne problemy s travenim sa nikdy nevyskytli. ak maso este nie je hotove, zavrem a varim dalej
Maso, by som vo vode urcite nevarila, vsetko dobre z neho vyvaris, takze parny hrniec je na masko super, vsetky potrebne ziviny tam ostanu. Ja som tiez kvoli malemu kupila parny hrniec, a masko som pre istotu parila 20 az 25minut, pravdepodobne zavisi od toho aky druh maska paris, ale pre istotu vzdy ochutnaj 😎
tiez mam beabu, maso (kuracie, morcacie) robim rovnako dlho ako zemiakycize tych 150 ml vody davam. jelena atuhsie masabudem urcit robit dlhsie.