Ako dlho varíte v parnom hrnci mäsko pre drobcov?

kaselka
6. jan 2012

Otázka pre všetky mamičky, ktoré používajú na prípravu stravy pre svoje ratolesti parný hrniec. Osobne mám značku Beaba v podstate od začiatku zavedenia príkrmov. Výrobca uvádza pri mäse (bez špecifikácie druhu mäsa) dĺžku 15 minút. Zaujímalo by ma, ako dlho pripravujete mäso v parnom hrnci vy a či vaše detičky nikdy nemali žiadne tráviace ťažkosti, ktoré by mohli súvisieť s nedostatočnou dĺžkou takto priprav. mäska. Budem rada ak napíšete aj akú značku hrnca máte vy a akú dĺžku mäsa uvádza ten - ktorý výrobca na jeho prípravu. Vopred vďaka. 🙂

soldi
7. jan 2012

tiez mam beabu, maso (kuracie, morcacie) robim rovnako dlho ako zemiakycize tych 150 ml vody davam. jelena atuhsie masabudem urcit robit dlhsie.

mircalla
7. jan 2012

Ja som v nom maso vobec nevarila, len zeleninku a lososa pre nas (to maly vtedy este ryby nejedol). Bol to Tefal, taky do zastrcky. Maso som varila v normal hrnci

pimpulienka
7. jan 2012

Ja len zeleninu, mäso vo vode..

nice202
7. jan 2012

maso sa v tlakaci pripravi naozaj bleskurychlo. je to uzasna pomoc. pise sa, ze 15 minut, ale tak mam oci a aj usta a maso ochutnam, ci je uz hotove alebo nie je. predsa nedam surove maso dietatu. ja v nom varim gulase, maso na prirodno, so stavou, zeleninou. na nete je spusta receptov. fakt vyborna vec. mam tefal a ziadne problemy s travenim sa nikdy nevyskytli. ak maso este nie je hotove, zavrem a varim dalej

gaby21
7. jan 2012

Maso, by som vo vode urcite nevarila, vsetko dobre z neho vyvaris, takze parny hrniec je na masko super, vsetky potrebne ziviny tam ostanu. Ja som tiez kvoli malemu kupila parny hrniec, a masko som pre istotu parila 20 az 25minut, pravdepodobne zavisi od toho aky druh maska paris, ale pre istotu vzdy ochutnaj 😎