Asi divná otázka ale robím to 1x a neviem ako dlho to varit nikde to nepíšu
Zohrejem a je uvarene. Vsak v tej plechovici sa to varilo minimalne pol hodiny na 120° uplne do mrtva, takze co na tom chces este dovarat?
@viestta zohrejes v mikrovlnke či na sporáku ?
Vykydnem do hrnca a zohrejem na sporaku.
Ja ti poradím niečo lepšie keď máš chuť variť. Na oleji otestovať cibuľku, pridať pol kila mletého, zaliať paradajkovým pyré, nejaké korenie, prípadne konzervu fazule alebo orestované huby. Necháš povariť kým omáčka nezačne hustnúť. Za rovnaký peniaz máš oveľa viac omáčky a kvalitnejšej. A trvá to fakt pár minút
Ja ju vzdy pridam na koniec do paradajkovej omacky, pockam kym zovrie a vypnem.
@yosi ja mám 22 byvam sama varím si sama a dostala som chuť na niečo takéto rýchle nerobím moc z konzervy
@viestta ďakujem
Veď pohodička. Ja som tiež žil taký život. Nič ti nevyčítam. Normálne to daj do hrnčeka a ohrej na sporáku. Frajeri ohrievajú priamo v konzerve keď chceš ušetriť umývanie hrnca.
@yosi už je aj zjedene 😂😂 urobila som tak že do hrnca povarila a bolo
U nás to (keď už k tomu príde, že treba niečo rýchlo) ani nezohrievame, ale také vlažné rovno z konzervy dávame na vrch ešte horúcich čerstvo uvarených cestovín. Prípadne sa to v hrnci zmieša s čerstvo odliatymi cestovinami...
iba prehrejem v hrnci na sporaku, nech trosku pobuble. nerobim si ju casto, raz za sto rokov, je to taka moja guilty pleasure 🙂
Joooj, mam dobre spomienky na tu co bola pred 20 rokmi. Dlho som ju uz nekupil po sklamani ze tam nejake maso aj ma byt a nebolo tam nic 🙂
Ja mam doma zasobu roznych paradajkovych omacok niektore pasirovane a niektore kusky takze ked mam na to chut vyberiem zo 3ks tychto koncerv, zbehnem par metrov pre kilko mlete hovadzie/miesane, staci k tomu este cibula, cesnak, koreniny, trosku byliniek a za par minut je to hotove. A s masom :D Inak este tam rozbijem zo 2 vajcia na konci - tu silnu chut paradajok to potlaci a je to mozno aj lepsie.
@belllinka No, pisu ze bolo odvzdy (teda od 1985)... "je mäsovo-sójová omáčka"
https://tatrakon.sk/produkt/morca-della-omacka-...
https://sk.wikipedia.org/wiki/Morca-della
Ja som to mala rada ale deti to nechcu tak uz nekupujem.
Je to hotové jedlo. Stačí prehriať na požadovanú teplotu