Kuracie mäso nakrájané na malé kúsky najskôr osmažené a potom som podliala vodou koľko myslite že stačí dusiť vo vode na strednom ohni?
Ja také mäso dusím hodinu, moja mama len 30 minút
Kuracinu staci opiect 10 minut, inak ju uplne vysusis.
Robím 10-15 min
Tak bude ako minutku a to fakt po opecení do 10min. Alebo to presvihnes, maso stvrdne a potom treba dusit aj hodinu.
@janai1 hodinu? Jedine keby v celku ale nie na kúsky nakrájané či? Aj pol h je za mna moc
Bud to mas opecene hned, ani dusit nemusis, ked to je minutka, alebo ho podlejes a potom ho musis uvarit az na smrt (ale aj na to postaci 20 minut)
30-35min dusim
@stellarstar však práve preto sa pýtam 😀 ved to musí byť riadne hnusné
Kuracie hodinu? 🤦♀️ Keď je na kúsky, osmahnem na panvici pár minút aj so zeleninou, ak robím aj štavu, tak pár minút dlhšie, tam max. 10.
Ja varim tak 15-20 min
Oprazim na oleji 5minut maso na rezance okorenene podlejem par minut podusim vypinam. Prsia su hotove rychlo s este najrajane
10-15minut. Jedine ak peciem kurca tak cca 50-60minut.
max polhodinu, nesledujem čas, ochutnám a keď je hotové vypínam
@226lenka presne, ja tak isto, neviem si predstavit varit mäso 10-15minut, ved to musí byt surové
Kurqacie nakrajane dusim pol hodinu...kura v celku 1 hodinu 20min
@kvietok2012
@226lenka vy ste nikdy neboli v nejakej azijskej restike? Kde vam to maso pripravia cerstve, ked si ho objednate a prazia ho fakt iba par minut? Bolo snad surove? 😀
@belllinka nie, nebola som nikdy v ázijskej reštaurácii a ani nepojdem. Každý nech si varí ako mu to vyhovuje a mne to vyhovuje takto.
Pokiaľ nezmäkne? Čas som nikdy nasledovala ale viac ako 10 m určite nie