Ahojte mamičky,
Poprosím o radu, koľko varíte karfiol vo vriacej vode pred vyprážanim?
Ďakujem za radu.
Ja som síce karfiol dlho nevyprážala (pečiem ho na papieri na pečenie), no to je asi jedno. Ováram naozaj len chvíľočku, odhadom cca 3 minútky.
Max 3-5 min
Dávam do osolenej vriacej vody na 3- 5 minút podľa veľkosti ružičiek
3 minúty a môžeš skúsiť aj,, vyprážať " v rúre, že obalené v trojobale dobre postriekat olejom a na 180 s ventilátorom piecť
ja dlhšie ... min. 10 min.
Nevarím
Cca 8-10 minut ked vyprazam na oleji...ked " vyprazam" v rure tak nepredvaram vobec
Nevarim
Ja varím 5-7 minút a nevyprazam ale pečiem rúre
Ja tiez nepredvaram karfiol pred vysmazanim, nerozumiem naco.
@lucia456 ahoj, u nas sa tiez predvaral dlhsie, tych 10 min, mame radi makky. Uvidis sama, kazdemu vyhovuje nieco ine. Ja som v restauracii dostala nepredvareny a bol na mna tvrdy.
Kým nie je makky
Max tie 3-4 min. Nemám rada, keď je moc mäkký ☺️
@lucia456 ja vobec uz nevarim pred vyprazanim.obalim a dam do fritezy,zmakne
Dam do studenej vody, pockam kym voda zovrie, odstavim a po 10 minutach ho vyberiem
karfiol vobec nemusis varit pred vyprazanim. volakedy davno som to skusala systemom, ze sme tiez varievali, ale nechala som si dva tri vacsie kusky, dala som do nich sparadlo aby sme ich vedeli odlisit a boli rovnake ako tie uvarene, tak odvtedy nevarim aj ked ani neobalujem, lebo v lidli a aj v kauflande mavaju obaleny karfiol a chuti presne tak isto ako keby som sa doma s tym sama babrala, co teda vobec nemam rada, takto mam doma stale v mraznicke balenie a ked dostaneme chut nie je problem ho urobit.
a vyprazam vzdy na panvici.
Ďakujem Vám všetkým za rady. 🙂
Idem zajtra, tak skúsim nevarit a supnut do fritezy.