Idem robiť prvýkrát činu podľa receptu od babky a mäso sa tam len zarobené smazi na panvici .. koľko asi minút by ste ho smazili?
Ďakujem
Kym nebude prepecene😉
Lebo ja vždy ešte vo vode varím.. takto prvýkrát len na panvici a bojím sa aby bolo dostatočne
Sak to uvidis,ked bude opecene na povrchu.Samozrejme nie prudky ohen,aby to zhorelo zvonku a zvnutra bolo surove.
Ked si nebudes ista,vyber kusok na dosku a prerez,pokial nebude krvave,tak to je hotove😉
Predpokladám, že mäso bude nakrájané na kúsky. Pred tým je dobre, keď ho naložíš aspoň na hodinku do nejakej marinády. Stačí ho len pár minúť osmažiť. Pri dlhšom smažení budeš mať mäso suché. Po osmažení znížim sporák na minimum a nechám pod pokrievkou zhruba na 10 minút dôjsť. Vždy je šťavnaté a určite nie surové.
Kuracie je hotové za pár minút. Vyberieš kúsok a ochutnáš.
Kuracina je za pár minút. Podľa toho aké kúsky nakrájas, pozor na to aby nebolo suché. Za mňa je ideál 6-7 minut
už je hotovo, poradilo sa, ďakujem Vám 😘
10min