Ako dlho smažiť na panvici kuracie mäso na kúsky?

20. jún 2024

Idem robiť prvýkrát činu podľa receptu od babky a mäso sa tam len zarobené smazi na panvici .. koľko asi minút by ste ho smazili?
Ďakujem

motylik273
20. jún 2024

10min

tundra
20. jún 2024

Kym nebude prepecene😉

autor
20. jún 2024

Lebo ja vždy ešte vo vode varím.. takto prvýkrát len na panvici a bojím sa aby bolo dostatočne

tundra
20. jún 2024

Sak to uvidis,ked bude opecene na povrchu.Samozrejme nie prudky ohen,aby to zhorelo zvonku a zvnutra bolo surove.
Ked si nebudes ista,vyber kusok na dosku a prerez,pokial nebude krvave,tak to je hotove😉

lilianka28
20. jún 2024

Predpokladám, že mäso bude nakrájané na kúsky. Pred tým je dobre, keď ho naložíš aspoň na hodinku do nejakej marinády. Stačí ho len pár minúť osmažiť. Pri dlhšom smažení budeš mať mäso suché. Po osmažení znížim sporák na minimum a nechám pod pokrievkou zhruba na 10 minút dôjsť. Vždy je šťavnaté a určite nie surové.

januska12323
20. jún 2024

Kuracie je hotové za pár minút. Vyberieš kúsok a ochutnáš.

lucia13022023
20. jún 2024

Kuracina je za pár minút. Podľa toho aké kúsky nakrájas, pozor na to aby nebolo suché. Za mňa je ideál 6-7 minut

autor
20. jún 2024

už je hotovo, poradilo sa, ďakujem Vám 😘