Ahojte dievčatá, neviete mi poradiť koľko dní v predstihu sa dá upiecť marlenka, s tým že ju nedovolím zjesť hneď na druhý deň. Chcem ju mať k 24. ale neviem či sa dá skladovať dlhodobo, síce je tam cukru až až, ale aj tak. Za každú radu srdečná vďaka
7 dni v chladničke...
a máte nejaký overený recept na marlenku? ja by som to rada vyskúšala . . . . 🙂 🙂 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4463, ja ju robim podla tohto a je lepsia ako z obchodu 🙂 je to prplacka ale stoji to za to, tento krat idem skusat zo spaldovej, tak som sama zvedava
Po upeceni je na 3 den najlepsia;) odskusane uz 3x . Ja ju budem piect v nedelu🙂
@valentina.west @anetkaadamko @luciannka83 dakujem vam za rady 🙂
môžeš skladovať v pohode aj týždeň, keď ju budeš mať v chlade. veď sa tam nemá čo pokaziť. cesto vydrží a plnka salko a tuk, tam sa tiež nemá čo skaziť. Keď ju spravíš cez víkend, nemáš sa čoho obávať. A určite dlho nevydrží, čiže sa neskazí 🙂