Ako dlho sa má variť krkovička bez kostí?

1. máj 2024

dobrý deň chcela by som spraviť na štave a je nakrájaná na kocky ako dlho ju mám teda nechať variť? ďakujem

henka123123
1. máj 2024

Pokial nebude makka..ja tak 1.5 hodiny ju zvyknem robievat

konek
1. máj 2024

Ja to varim tak cca 3 hodiny

konek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
thereisabear
1. máj 2024

Ja varím max polhodinu 🤷‍♀️

mk1111111111
1. máj 2024

Zalezi od masa, cim mladsie, tym rychlejsie, ale tak okolo hodiny, nieco cez, bude isto stacit. Nakrajaj mensie kocky, pripadne na platy, to bude skor

egonsk
1. máj 2024

zalezi aky si zvolila postup a jedlo, kazdopadne krkovicka je tmave maso a sa vari aj kratsie a je mňam stavnate. Ak ho budes varit dlho, zvycajne sa rozpadne a rozvari.
Spravny kuchar priebezne kostuje svoje jedlo, tak ak si neni veganka, chutnaj a chutnaj, az zistis ze ti vyhovuje konzistencia aj ochutenie toho jedla.

autor
1. máj 2024

@egonsk normálne nakrájala na malé kocky oprazila na oleji a cibulke a zaliala vodou

egonsk
1. máj 2024

no masko sa neprazi, ale osmahne tak aby sa zatiahlo, chvilku podusi a az potom zaleje vodou. Ak ho zalejes vodou hned, dlho sa vari, strati stavnatost a rozpadne sa na fuzy vacsinou. 😉 ... samozrejme ked robis kotlikovy gulas, tak sa vari spolocne s dalsimi surovinami, ktore skor urcuju dlzku doby varenia.

rachel36a
1. máj 2024

V kuchte cca 20 minut, bez kuchty cca 40 minut...ale neriadim sa casom. , ale skusim ci je mäkke

svokrinjazykmonika
4. máj 2024

Tak 1 - 1,5 hod.