dobrý deň chcela by som spraviť na štave a je nakrájaná na kocky ako dlho ju mám teda nechať variť? ďakujem
Ja to varim tak cca 3 hodiny
Ja varím max polhodinu 🤷♀️
Zalezi od masa, cim mladsie, tym rychlejsie, ale tak okolo hodiny, nieco cez, bude isto stacit. Nakrajaj mensie kocky, pripadne na platy, to bude skor
zalezi aky si zvolila postup a jedlo, kazdopadne krkovicka je tmave maso a sa vari aj kratsie a je mňam stavnate. Ak ho budes varit dlho, zvycajne sa rozpadne a rozvari.
Spravny kuchar priebezne kostuje svoje jedlo, tak ak si neni veganka, chutnaj a chutnaj, az zistis ze ti vyhovuje konzistencia aj ochutenie toho jedla.
@egonsk normálne nakrájala na malé kocky oprazila na oleji a cibulke a zaliala vodou
no masko sa neprazi, ale osmahne tak aby sa zatiahlo, chvilku podusi a az potom zaleje vodou. Ak ho zalejes vodou hned, dlho sa vari, strati stavnatost a rozpadne sa na fuzy vacsinou. 😉 ... samozrejme ked robis kotlikovy gulas, tak sa vari spolocne s dalsimi surovinami, ktore skor urcuju dlzku doby varenia.
V kuchte cca 20 minut, bez kuchty cca 40 minut...ale neriadim sa casom. , ale skusim ci je mäkke
Tak 1 - 1,5 hod.
Pokial nebude makka..ja tak 1.5 hodiny ju zvyknem robievat