Zaujimalo by ma, ako dlho opekate kuracie prsia na panvici /nakrajane na rezanceky/. Ja ich vzdy opeciem a potom este dusim do pol hodiny, pre istotu. Ale vidim aj recepty, kde pisu, ze staci opiect 5-10 minut na panvici. Noazaj to staci? Ja mam dost citlive travenie a raz som sa priotravila z kuracieho masa v jednom fastfoode. Povedzme, ze nie uplne priotravila, ale skoncila som s hnackou, vracanim a 40tkami teplotami, asi bolo uz aj stare resp. zle skladovane, ale odvtedy mam respekt. Tak neviem, ci to mam skusit tych 10 minut, ako ich robite vy?
@savanna ja ho smažim tiež dlhšie tiež mám problém s trávením 5-10 minút keď neham smažiť a ochutnam ho zdá sami surové ale tých 20minut ho vždy neham niekedy viac
tiež varím, pečiem, dusím - kvôli deťom - každé mäso do rozpadnutia...
@savanna pol hodinu pre kuracie masko je podľa mna zbytočne dlho, ale veď kľudne ak ti to vyhovuje