Ako dlho by ste smažili kúsky kuracieho mäsa?

10. okt 2024

Ako dlho by ste na panvici smazili kúsky kuracieho masa? Nakrájané mäso na malé kúsky

luciaruz
10. okt 2024

Ale ved to sa neda povedat na čas ale podla toho, ako to maso vyzera. Ved kazdy to pecie na inej teplote, na inom type sporaka, na inu velkost nakrajane... toto ne otazka totalne od veci

autor
10. okt 2024

@luciaruz no to mäso sa rýchlo zatiahne.. preto neviem

luciaruz
10. okt 2024

Tak jedno obetuj a vyber po cca 10 minutach a prekroj. Uvidis v strede, ako sa to bude "tváriť" a popripade ochutnas.

tundra
10. okt 2024

@autorka ked zacne pomaly menit farbu,tak uz bude,otoc na druhu stranu alebo pomiesaj.
Male kusky,sa spravia rychlo😉

osky
10. okt 2024

Do 10 -15 minut väcsie platy,na prirodno.
Ak na kocky,do 10 minut musia uz byt super urobene.
Kuracie ci morcacie mäsko,najmä prsia,to je ultra rychlovka
Robim na rozpalenej panvici,zprudka poopekam z oboch stran/kockx premiesam aby sa dobre zatiahli.
Znizim trosku plamen,prikryjem.
O max.10 minut jedno skusim-je mäkke,stavnate...

belllinka
10. okt 2024

Tak 3-4 minutky. 15 je vela, to uz musi byt uplne vysusene

janai1
10. okt 2024

Veď posmaž zo 5 minut a prekroj. Na kuracom vidíš hneď ci je surové alebo nie

oli18
10. okt 2024

Boze,ved chutnaj. Vzdy a vsetko, co varis.