Ako dlho by ste na panvici smazili kúsky kuracieho masa? Nakrájané mäso na malé kúsky
@luciaruz no to mäso sa rýchlo zatiahne.. preto neviem
Tak jedno obetuj a vyber po cca 10 minutach a prekroj. Uvidis v strede, ako sa to bude "tváriť" a popripade ochutnas.
Do 10 -15 minut väcsie platy,na prirodno.
Ak na kocky,do 10 minut musia uz byt super urobene.
Kuracie ci morcacie mäsko,najmä prsia,to je ultra rychlovka
Robim na rozpalenej panvici,zprudka poopekam z oboch stran/kockx premiesam aby sa dobre zatiahli.
Znizim trosku plamen,prikryjem.
O max.10 minut jedno skusim-je mäkke,stavnate...
Tak 3-4 minutky. 15 je vela, to uz musi byt uplne vysusene
Veď posmaž zo 5 minut a prekroj. Na kuracom vidíš hneď ci je surové alebo nie
Boze,ved chutnaj. Vzdy a vsetko, co varis.
Ale ved to sa neda povedat na čas ale podla toho, ako to maso vyzera. Ved kazdy to pecie na inej teplote, na inom type sporaka, na inu velkost nakrajane... toto ne otazka totalne od veci