Ako dať nepečenú tortu na iný tanier?

6. jan 2025

😀 som neschopna. Piect neviem, ale potrebujem tortu urobit do skolky. Rada robim nepecene, ale doteraz som nechala iba vo forme alebo na tanieri. Teraz vsak ju potrebujem dostat na nejaky krajsi tanier, ale neviem ako. 🥲

autor
6. jan 2025

Takuto tortu na takuto tacku z formy

mimirka32
6. jan 2025

Ja by som ju urobila do takej tej zaklapacej tortovej formy, co sa boky daju zvacsit a vybrat. A potom ked bude tuha, tak by som ju len presunula

autor
6. jan 2025

@mimirka32 ano ano, v takek chcem robit urcite, len ci sa neeozpafne, ked ju presuniem 🥲

kikineska
6. jan 2025

Da sa kupit taka lopatka s ktorou sa daju krasne hocijake torticky presunut

macekovam
6. jan 2025

ved daj na spodok papier na pecenie tak ju pretiahnes...zachladnutu

petulda333
6. jan 2025

@macekovam to ano,ale papier jej tam ostane

petulda333
6. jan 2025

Urob ju rovno na tento podnos

margotka17
6. jan 2025

Výber dno z formy, tortičku správ rovno na podnos, na ktorom ju chces mať, potom odopni formu a hotovo. Musíš riešiť presun.

michaela329
6. jan 2025

Daj si do formy papier na pecenie a potom.ju.len šuchneš s papierom. Ten sa spod nej pekne da potom vytiahnuť.

johanka21
6. jan 2025

Ja by som sa bála to presúvať... Ja robievam dosť často Tiramisu v tortovej forme, tú položím na tanier, potom odstránim ten otvárací kruh a nechám to aj s podložkou na tanieri. Tá lopatka je síce veľmi dobrá vec, ale s ňou by som si trúfala presunúť len piškótový korpus, nepečenú tortu určite nie, bála by som sa, že sa zdeformuje, predsa len, musíš pod tortu lopatku vsunúť a potom ju zase spod nej vytiahnuť...

rayla
6. jan 2025

Nepečenu nepresunies. Treba kúpiť obruč a robiť rovno na podložke, na ktorej budeš servírovať.

t1nusa
6. jan 2025

rob ju priamo na podložke, použi ju ako dno formy, na ňu polož okraj formy a máš vybavené ☺️

nikoletah
6. jan 2025

Najprv zisti ci možes do MŠ doniest tortu, lebo podla nariadenia hygieny je to zakázane.

petulda333
Včera o 01:42

@nikoletah asi ked ju ide robit,tak smie. My tiez nosime do skolky