😀 som neschopna. Piect neviem, ale potrebujem tortu urobit do skolky. Rada robim nepecene, ale doteraz som nechala iba vo forme alebo na tanieri. Teraz vsak ju potrebujem dostat na nejaky krajsi tanier, ale neviem ako. 🥲
Ja by som ju urobila do takej tej zaklapacej tortovej formy, co sa boky daju zvacsit a vybrat. A potom ked bude tuha, tak by som ju len presunula
@mimirka32 ano ano, v takek chcem robit urcite, len ci sa neeozpafne, ked ju presuniem 🥲
ved daj na spodok papier na pecenie tak ju pretiahnes...zachladnutu
@macekovam to ano,ale papier jej tam ostane
Urob ju rovno na tento podnos
Výber dno z formy, tortičku správ rovno na podnos, na ktorom ju chces mať, potom odopni formu a hotovo. Musíš riešiť presun.
Daj si do formy papier na pecenie a potom.ju.len šuchneš s papierom. Ten sa spod nej pekne da potom vytiahnuť.
Ja by som sa bála to presúvať... Ja robievam dosť často Tiramisu v tortovej forme, tú položím na tanier, potom odstránim ten otvárací kruh a nechám to aj s podložkou na tanieri. Tá lopatka je síce veľmi dobrá vec, ale s ňou by som si trúfala presunúť len piškótový korpus, nepečenú tortu určite nie, bála by som sa, že sa zdeformuje, predsa len, musíš pod tortu lopatku vsunúť a potom ju zase spod nej vytiahnuť...
Nepečenu nepresunies. Treba kúpiť obruč a robiť rovno na podložke, na ktorej budeš servírovať.
rob ju priamo na podložke, použi ju ako dno formy, na ňu polož okraj formy a máš vybavené ☺️
Najprv zisti ci možes do MŠ doniest tortu, lebo podla nariadenia hygieny je to zakázane.
@nikoletah asi ked ju ide robit,tak smie. My tiez nosime do skolky
Takuto tortu na takuto tacku z formy