A robíte si jedálniček trebars týždeň dopredu? My varíme raz za tri dni, navaríme na viac dní. A čo vy? Jedálniček robím. Napríklad dnes mame krevety s cuketovými hranolkami a šalát - jogurt, ľadový šalát, rukola. a Marhuľová polievka. Keď zjeme bude králik a omáčka so slaninkou a cesnakom, a po králikovi bravčové medailonky s gorgonzolou, tekvicovú polievku a keď zjeme ovocná pizza. 🙂
@abigeildavidko polievku čerstvú kazdy den, druhé tiez vacsinou kazdy den podla toho na co mame chut
Varím len cez víkend 🤷🏼♀️ Občas v týždni niečo jednoduché ako palacinky alebo cestoviny keď si dcéra zmyslí
Vždy máme jedno jedlo 2 dni.. napríklad cestoviny uvarím jeden deň, zjeme ich a potom ma druhý deň ráno znova uvarím to isté...
@abigeildavidko Varim len na vikend - 1 jedlo.
Cez tyzden sa stravujeme v zariadeniach
Varim kazdy den. Niekedy zostane, tak si prihrejeme na dalsi den, ale mam radsej cerstve jedlo, tak sa snazim varit tak, aby sme zjedli vsetko. Jedalnicek dopredu si nerobim, casto ani hodinu pred obedom neviem, co budem varit 🙂
Ale chcela by som si zacat robit jedalnicek na cely tyzden. Tak snad sa mi to raz podari.
Varím každý deň. Občas sa stane, že ostane na druhý deň ale málokedy 😅
@abigeildavidko super jedla, ale jest krevety navarene 2 dni predtym, ee.
varim kazdy den alebo manzel ja si nos jest do prace on robi z domu dcera si vari veganske tiez kazdy den mam HIT tak nejedavam viac dni to iste min prilohu varim cerstvu
Kazdy den varim
@abigeildavidko kazdy to ma inac, inac mamina na MD, inac ta, ktora ma troch pubertiakov, ktori sportuju a zjedli by aj klince, ja pocas tyzdna varim raz, niekedy dva, partner sa stravuje v praci, ja donaska, alebo si urobim nejaky salat. Cez vikendy ako kedy, podla toho, ci sme doma, co v lete vacsinou nie sme. Co budem varit, niekedy planujem, niekedy urobi jeden z nas to, na co mame chut. My mame ale deti uz dospele. Ked som mala male dieta, tak som planovala
Varím každý deň, ak aj náhodou zvýši jedlo zo dňa predtým tak dojeme ale zároveň uvarím aspoň polievku alebo nejakú mlsku. 3 dni po sebe by som to isté jedlo nejedla. Deťom sa snažím vždy čerstvé. Jedálniček nerobím, snáď sa do toho niekedy dokopem 😁
@abigeildavidko Varím každý deň na obed a niekedy varím aj na večeru keď nechceme studenú kuchyňu. U nás málo kedy zostane z obeda. Keď náhodou, skôr sa to zje na večeru, ale na druhý deň, skoro nikdy.
Ci som bola doma, alebo robim, varim kazdy druhy den, ak mi to nezjedia skor. Kedze syn ma intoleranciu na laktozu a nemoze sa stravovat v skolskej jedalni a muz robi 24ky, takze je vacsinou tri prec a 4 dni doma, takze tak ci tak musim varit aj cez tyzden. Mne to ale problem nerobi, skor vymysliet co varit.
@abigeildavidko ja som doma s 2 malými detmi,muž v zahraničí, varím na 2-3dni polievku, druhé zväčša 1-2dni , vždy mám obe jedla kvôli detom
Varím každý deň, lebo sa snažím navariť tak, aby zbytočne neostávalo a nevyhadzovalo sa. Ale to sú ľahšie jedlá. Na víkend zvyknem navariť tak, že v sobotu na dva dni "nedeľný obed"
Varím každý deň. Výnimočne ostane na 2 dni.Lebo, keď nestíham variť, tak radšej zjem hoci len čerstvú praženicu alebo párky ako 2-3 dňové jedlo.
@abigeildavidko varim denne ad1 mame HIT ad2 ani mi z druheho dna prihrievane nechuti
@abigeildavidko na druhý deň zjem iba mäso na šťave, takže varím skoro každý deň.Nerobim si jedálniček iba cca premyslim co kúpiť.Ja by som na druhý deň ani zemiaky nezjedla.Máš zaujímavý jedálniček.Ja sa teším, že som dnes robila guláš nech mám aj zajtra pokoj🙂
@diewcatqoo ani ja niekedy neviem a včera som to zaklincovala.Uvarila som fliacky, že spravím granadír a, keď boli hotové som zistila, že som v chladničke nechala kuracie prsia, ktoré sa už museli spraviť a tak som urobila kuracie s pečenými zemiakmi čo som chcela na granadír a fliacky som dala susedovym sliepkam.
My varime ako kedy. Niekedy kazdy deň niekedy raz za 2dni a dakedy 1x v týždni. Obcas nam aj mama pošle. Ale muz nemá rád uz prihrievane jedlo, ald nosime si aj do práce tak prezije. Čerstvé je čerstvé, ale zas nie som otrok kuchyne a nebavi ma každý deň stať pri hrncoch. Tak sa s muzom vo varení striedame. V nedeľu teraz zvykne on varit. Vstáva skôr a nemôže spať tak sa realizuje a ja spim 😅
Varim kazdy den a zvycajne si den vopred premyslim, co budem varit. Jedalnicek na cely tyzden dopredu by sa mi robit nechcelo, navyse by som to asi aj tak nedodrzala.
@abigeildavidko ja som doma na MD a varím niekedy na dva dni ,niekedy chcem aby bolo na dva dni ale zje sa za jeden 😅
@abigeildavidko denne. Mame radi cerstve
@abigeildavidko Ja som na nizkohistaminovej diete, takze na obed aj na veceru musi byt cerstve jedlo. V kuchyni sa tocim dost a niekedy este varim zvlast aj pre maleho, lebo niektore veci, co mame radi, tak nezje ani za svet. Jedlo premyslam den dopredu. Niekedy je toho vela, nastastie ma varenie bavi.
Tak na tri dni varíme len fazuľovu alebo rezancovu polievku. Mnoho jedál chuti len čerstvo (langoše, rezne, atď), takže niekedy varím denne, lepšie povedané prevažne denne.
Varím podľa toho na čo je chuť, opýtam sa detí, manžela. Mám malé detí takže sa to snažím častejšie obmieňať, tri dni by im to isté nechutilo. Polievku mi neofrflu aj keď sa opakuje.
Ja odmietam variť každý deň . Väčšinou varím na 2-3 dni.
@abigeildavidko aká je to marhuľova polievka? 😀
Baby, tie, co varite denne, to aj vyvar len 2 litre, strukovinove polievky len na jeden den? Ja varim viac - na dva dni- napr segedin, vyvar, kapustnica, polievky, ale zas placky zeleninove, tortilly s gyros masom, cinske rezance, bifteky, talianske risota, ryby, to zjeme hned.
Väčšinou začíname v sobotu polievka + obed aj na nedeľu plus na pondelok do prace, v pondelok večer navarim na večeru a obed do prace na utorok a stredu, potom varím vo štvrtok polievku a obed to máme zase.do soboty.
Keď mám krátky týždeň navarim v sobotu / nedeľu večer a máme to až do utorka na obed a potom zas štvrtok.
@abigeildavidko varim na max 2 dni dopredu, aj to nie moc casto. Vacsinou rano navarim cerstve na ten den.
Jedalnicek si nerobim, pytam sa zbytku rodiny, na co maju chut na druhy den.