Ahojte, syn ju má veľmi rád, hľadám recept s podobným výsledkom.
Zloženie je:
Pšeničná muka, cukor, vaicia, sln. olej, jogurt, ps. Škrob, citrónová šťava, mliečna bielkovina, voda,kypriace látky.
Všetko bez gramáž, pomerov.
Bábovka ma príjemnú konzistenciu.
Poraďte ako na to.
Nie je suchá, je hutna a proste chutná.
Ako by ste ju upiekli.
Diky😀
Nasla som ale recept tam nie je.
Teda nasla som presne túto.
Podla zlozenia je to normalna citronova babovka - vygoogli si recept, skontroluj, ze v ingredienciach je aj jogurt (ten vo vsetkych receptoch byt nemusi) a upec.
no ja neviem, podal nazvu nast talianksy recept a nie tento PRODUKT, alebo skusat recept na babkovu a dala miesto casti tuku/mlieka jogurt, a nasturhala citron... a uz len skusat, presny recept tohoto predavaneho produktu ani tento vysledok nedosiahnes, nakolko pouzivaju na to rozne aditivia, pripadne predmiesane zmesy
@darius_a hľadaj ...con yogurt. Napr.
https://blog.giallozafferano.it/dulcisinforno/c...
Dakujem
https://www.chefkoch.de/rezepte/820481186558221...
Skus tento recept , možeš ho upiect v babovkovej forme. Ja davam menej cukru a polevu nedavam, je super citronovy a štavnaty
daj do googlu Ciambella al limone a daj si stranku prelozit do slovenciny