Baby aké koláče môžem napiecť už teraz, aby vydržali do vianoc. Jedine čo som kedy piekla vianočné boli linecké koláčiky a tento rok by som toho chcela viac, len to neskôr nestíham. Potom už len dorobim nejaky 1-2 krémové. Viete mi poradiť prosím
V nedelu som robila vinove kolaciky. Dnes som ich uz nenasla 😬🤣 Nepec prilis skoro, aby ti to nezmizlo ako u nas 🤭😁
Prečo by mali byť skoro, viem že napríklad ženy čo pecu na Vianoce pre druhých, tak začínajú vypekat už dva týždne vopred. Najprv suché, všetky platy napecu, a potom ich tri dni vopred plnia..
Ja sa chystam cez vikend napiect vsetko suche - medove platy (naplnim az piatok), vanilkove rozky rovno z dvoch davok, linecke a medovniky
Piect mozes uz uplne vsetko.ved o cca tyzden su uz vianoce.
A suche vydrzi velmi dlho.
Ja prave stresujem ze este nic nemam...
V nedelu vsetko .
Na Balkone to vydrzi .
Kremove naplnim az 23.12
Asi tak nejak, ono je podľa mňa najvyšší čas. Suché pečivo v pohode vydrží a zákusky, tak to budem ja osobne riešiť až medzi sviatkami až teda na nejaký bude chuť
Žienky a ako a kde to uskladnujete aby to vydržalo ako čerstvé po upečení a neostalo to akoby vlhké alebo ako to napisat
Ja som robila pernicky a uz sa aj zjedli, ale tak to robim vzdy, ved ich peciem iba v dec., takze urobim prvu davku uz na zaciatku decembra a deti si ich beru aj na desiatu po jednom, po dvoch. Ked sa minu, pecieme druhu davku alebo dakedy aj tretiu 😉. Tiez sme uz robili sezamove tycinky z listkoveho cesta, ale tie asi tiez uz dojedia. Take tie kremove budem robit az ozaj pred Vianocami 🙂
Všade čítam, že robíte perníky, máte overeny recept na ne? Také čo aj naozaj budú mäkké? Zbožňujem medovníky z trhov, viem také spraviť aj doma?
Medovníky, linecké, orechové kolieska, vanilkové rožky gril až, suhajdy, aj medové pláty
autorka, denne sú tu pridávané recepty na mäkké medovníky, vyhľadaj pod lupou
@0silvia0 ďakujem 🙂
Ja som vcera piekla medovniky, medvedie labky a vanilkove rozky a strojcekove pecivo.