Aké vianočné pečivo pečiete už teraz?

13. dec 2022

Baby aké koláče môžem napiecť už teraz, aby vydržali do vianoc. Jedine čo som kedy piekla vianočné boli linecké koláčiky a tento rok by som toho chcela viac, len to neskôr nestíham. Potom už len dorobim nejaky 1-2 krémové. Viete mi poradiť prosím

0silvia0
13. dec 2022

Ja som vcera piekla medovniky, medvedie labky a vanilkove rozky a strojcekove pecivo.

mamamasama
13. dec 2022

V nedelu som robila vinove kolaciky. Dnes som ich uz nenasla 😬🤣 Nepec prilis skoro, aby ti to nezmizlo ako u nas 🤭😁

lasona
14. dec 2022

Prečo by mali byť skoro, viem že napríklad ženy čo pecu na Vianoce pre druhých, tak začínajú vypekat už dva týždne vopred. Najprv suché, všetky platy napecu, a potom ich tri dni vopred plnia..

vikusjk
14. dec 2022

Ja sa chystam cez vikend napiect vsetko suche - medove platy (naplnim az piatok), vanilkove rozky rovno z dvoch davok, linecke a medovniky

osky
14. dec 2022

Piect mozes uz uplne vsetko.ved o cca tyzden su uz vianoce.
A suche vydrzi velmi dlho.
Ja prave stresujem ze este nic nemam...
V nedelu vsetko .
Na Balkone to vydrzi .
Kremove naplnim az 23.12

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natallys
14. dec 2022

Asi tak nejak, ono je podľa mňa najvyšší čas. Suché pečivo v pohode vydrží a zákusky, tak to budem ja osobne riešiť až medzi sviatkami až teda na nejaký bude chuť

michalag
14. dec 2022

Žienky a ako a kde to uskladnujete aby to vydržalo ako čerstvé po upečení a neostalo to akoby vlhké alebo ako to napisat

lubina
14. dec 2022

Ja som robila pernicky a uz sa aj zjedli, ale tak to robim vzdy, ved ich peciem iba v dec., takze urobim prvu davku uz na zaciatku decembra a deti si ich beru aj na desiatu po jednom, po dvoch. Ked sa minu, pecieme druhu davku alebo dakedy aj tretiu 😉. Tiez sme uz robili sezamove tycinky z listkoveho cesta, ale tie asi tiez uz dojedia. Take tie kremove budem robit az ozaj pred Vianocami 🙂

bessie12
14. dec 2022

@michalag v plechovych dozach

autor
14. dec 2022

Všade čítam, že robíte perníky, máte overeny recept na ne? Také čo aj naozaj budú mäkké? Zbožňujem medovníky z trhov, viem také spraviť aj doma?

moncacina
14. dec 2022

Medovníky, linecké, orechové kolieska, vanilkové rožky gril až, suhajdy, aj medové pláty

0silvia0
14. dec 2022

autorka, denne sú tu pridávané recepty na mäkké medovníky, vyhľadaj pod lupou

autor
14. dec 2022

@0silvia0 ďakujem 🙂