Ahoj, aké ovocie by ste dali do koláča/torty ku gaštanovým pyre?
Korpus je vanilka, gaštanove pyre+mascarpone, znova cesto a na vrch pyre a šľahačka.
Príde mi taký mdly…aký džem by ste dali? Alebo ovocnú vrstvu? Alebo cullois? Alebo orechy na vrch? 🤔🤔
Ja som davala ribezlovy dzem alebo brusnicovy taky kyslejsi a maliny sa mi k tomu hodila a raz som robila aj s jahodami
Višne, torta s gaštanovým pyré a višňami je u nás jedna z top 🙂 ak džem, tak ríbezle alebo niečo také svieže, kyslé
Ziadne ovocie ani dzem, dala by som si
To ako ked moja krstna dala do vyborneho tiramisu ananas lebo jej to uz prislo nudne 🙄🥲
https://kuchynalidla.sk/recepty/gastanova-torta... na tento štýl robievame, ale iné cesto 🙂
mango
@hruska91 mne asi jedine visne a este v kombinacii s cokoladou
Visne, maliny
Ja by som pridala iba a len horku cokoladu v nejakej podobe, bud poleva alebo cokoladove hoblinky na slahacku. Ku gastanom mi sedi iba slahacka a cokolada, aj to len horka
Mandarinky.
Všetko bobuľovité
Hruška
Hrušky alebo ribezle
Často robím tortu s gaštanovým pyré- korpus cesto z horkou čokoládou, plnka gaštanová pyré zmiešame s 50 gramov mascarpone a troskou rumu, rozkrojeny korpus potriem hrubšou vrstvou malinoveho dzemu-robím vlastný bez cukru, aby to bolo kyselkavo pikantne a polejem polevou z horkej čokolády, práve pred týždňom som to takto robila a bolo to veľmi dobre, pri servírovaní ešte kopcek šľahačky🙂🙂🙂
AJ mne sa hodia visne ci maliny.
Višne v rume dávam.
Višne ma napadli hneď ale aj iné rady sú dobre.
Višne v rume, robievam bezlepkovú tortu s gastanovym pyré podľa Lidl kuchyne a je to skvelá kombinácia
Dala by dom ríbezle alebo maliny, mne torty bez ovocia prídu také mdlé. 🤷
Visne, ja tak robim strudlu, sice iny kolac, ale super kombinacia
Figy,dračie ovocie alebo mango
dávam drienkový lekvár a dulové pyré
@hruska91 kvalitna cokolada, mne sa to s ovocim nehodi