Viete mi poradiť nejaké dobre korenie na mozarellu? Samotné alebo so soľou mi to nechuti moc
Skús trošičku čierneho korenia a olivový olej. Dávam si k tomu cherry paradajky.
ja mám rada soľ, nahrubo čierne korenie, sušená bazalka, oliv. olej ... moje dieťa má rado s vegetou ...
Ja si k nej dávam rajčiny, olivový olej a bazalku
Lidl ma take korenicky, kde su italian herbs, alebo take so susenymi paradajkami, pripadne skus len bazalku (ja milujem cerstvu) alebo pesto, ak sa ti nechce robit, tak Panzani ma dobre zelene pesto, dostat v Tescu, alebo v Lidli maju take cerstve v tegliku v chladiacom boxe
Oregano
Oregano a olivac, dcéra si to "soli" vegetou
štipka vegety alebo provensálske korenie
Dávam bazalku, korenie na šaláty v tom strojčeku, sušené paradajky, olivový olej, sol niekedy pazitku
Podravka ma korenie ma mozarellu a paradajky
Dávam si olivový olej a soľ, k tomu cherry paradajky a čierne olivy 😊
Oliv.olej, sol, bazalka a k tomu sladke cherry rajciny. Mnam 😊
Ak ti nechuti posolena, tak ti nebude chutiť ani s bazalkou. Nie je to veľký rozdiel a tu mozzarellu budeš cítiť. Nejedz, keď ti nechuti.
Susena bazalk, olivac, sol a pripadne balsamico. Plus paradajky a opecena bagetka 😋
Žiadne korenie. Kvalitny ale fakt ze kvalitný olivový olej. Troska soli, pripadne Balsamico
Tekvicovy olej
Ja mám najradšej iba olivový olej, pripadne balsamico 😊 ale keď ti nechuti, nevymýšľala by som zbytočne ako to prebit a nenútila sa ju jesť 😅 pripadne môžeš použiť na pizzu alebo rôzne zapekané jedlá 😊