Dievčatá, aké koláče okrem suchých robíte na Vianoce?
Puncove a medové rezy
@zuzulienocka75 medove rezy, oriesky plnene, kosicky plnene, laskonky.
Kávové zrná, kokosové gulky, žerbo gulky, a hocijaké gulky, izraelský koláč. Ale tieto deň pred Vianocami
punčový na celý plech, šuhajdy a žerbó (rátajú sa medzi suché?)
Roláda nebola spomenutá.
@janci27 https://mnamky-recepty.sita.sk/recipe/zerbo-gul... ale ja dávam všetko od oka a podľa chuti :D Do polevy dávam ceru a potom do chladničky
zltkove rezy, marlenku a stedrak
@zuzulienocka75 tento rok okrem suchych marlenku, zelatinovy rez,a neviem ci plnene kosicky su suche?🙂
@zuzinabila ake plnene kosicky, cim? Ja mam take orechove cesto od mamiby recept a davam tam kavovu plnku maslovu alebo cokoladovu budingovu, striekam to spickou, tak su asi kremove. Mozno take tartaletky alebo s orechovou naplnou, ako byvaju suhajdy, tak to skor povazujem za "suche" 😋😊
@zuzulienocka75 izidora 👌🏻
marlenku. a tento rok dam aj berlinsku kremesku - listkove cesto a spodna plnka visnovy kompot so zlatym klasom a na to slahacka (ja ju miesam aj s mascarpone) a na vrchne cesto ruzova poleva z puncaku. objavila som tento rok a zne uspechy .... tak bude aj na vianoce 🙂
Medové rezy a mini salkové šuhajdy
Nemate nahodou niektora overeny recept na gastanovy krem do kosickov?😊
@nevenka jejda,to je preklep.plnene oriesky🙂
@zuzulienocka75 tento rok crinkles, štedrák, eclairs, muffiny malému a lotus mini cheesecake
štedrák.
@zuzulienocka75 vždy robievam punčový, a tento rok idem vyskúšať orechový s citrónovou polevou.