Aké jednohubky a chuťovky pripravujete?

4. aug 2024

Ahojte baby, prosím, dajte nejaké dobré nápady na chuťovky... Ja robím klasiku, cesnaková nátierka, nivova, tuniakova, a obkladam podľa toho, co mam doma ale už by som chcela zmeniť to a skúsiť niečo nové. Na nete pozerám, ale tam sú niektoré taka exotika, ze to by mi doma nepreslo. Prosím preto niečo, co doma pripravujete a chuti to väčšine. Chcela by som pripraviť pestrú misu, kde budem mat viac druhov. Vopred ďakujem krasne!

betulinka1
4. aug 2024

Moj otec pripravuje rozne natierky ale prve sa zjedia maslo, na tom je kruzok klobasky a kruzok kyslej uhorky. Ale ja mam napriklad rada sardinkovu a na to davam kusok sušených nakladanych paradajok alebo maskarpone vymiesane s cesnakom a červenou štipľavou paprikou alebo bryndzové.

lindous
4. aug 2024

U nás idú najviac proste tieto klasiky a miznú prvé, aj keď je na stole niečo "originálnejšie" 😅 ale naposledy veľký úspech zožalo, keď som spravila minicroissanty z lístkového cesta (narezala som na trojuholníky, zatočila, potrela vajíčkom, posypala sézamom a piekla), tie som potom rozrezala, natrela lučinou, dala kúsok šalátu, šunky, syru, zeleniny a prepichla špáradlom... klasika, ale trošku inak poňatá 🙂

matullienka
4. aug 2024

My máme radi cesnakovu nátierku a na to mesiacom zavaranej mandarínky

monika4487
4. aug 2024

daj si na pinterest food board, tam je vela inspiracii

pehavcek
4. aug 2024

@lindous a nerozpadli sa ti ked si ich rozrezala?Listkove cesto je take krehke, mrvi sa.Toto by som ale vyskusala.

lindous
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pehavcek
4. aug 2024

Dakujem.Vyskusam 😊

minesasubu
4. aug 2024

ja robim slane mini croissanty z listkové cesta - upečies croisanty prerežeš a naplníš čím chceš, rolady sú velmi fajn , tortillove košícky - recept je určite na google

mahdia17
5. sep 2024