Ahojte baby, prosím, dajte nejaké dobré nápady na chuťovky... Ja robím klasiku, cesnaková nátierka, nivova, tuniakova, a obkladam podľa toho, co mam doma ale už by som chcela zmeniť to a skúsiť niečo nové. Na nete pozerám, ale tam sú niektoré taka exotika, ze to by mi doma nepreslo. Prosím preto niečo, co doma pripravujete a chuti to väčšine. Chcela by som pripraviť pestrú misu, kde budem mat viac druhov. Vopred ďakujem krasne!
U nás idú najviac proste tieto klasiky a miznú prvé, aj keď je na stole niečo "originálnejšie" 😅 ale naposledy veľký úspech zožalo, keď som spravila minicroissanty z lístkového cesta (narezala som na trojuholníky, zatočila, potrela vajíčkom, posypala sézamom a piekla), tie som potom rozrezala, natrela lučinou, dala kúsok šalátu, šunky, syru, zeleniny a prepichla špáradlom... klasika, ale trošku inak poňatá 🙂
My máme radi cesnakovu nátierku a na to mesiacom zavaranej mandarínky
daj si na pinterest food board, tam je vela inspiracii
Dakujem.Vyskusam 😊
ja robim slane mini croissanty z listkové cesta - upečies croisanty prerežeš a naplníš čím chceš, rolady sú velmi fajn , tortillove košícky - recept je určite na google
vyber nasich najoblubenejsich: https://www.madunicki.sk/recepty/studena-kuchyn...
Moj otec pripravuje rozne natierky ale prve sa zjedia maslo, na tom je kruzok klobasky a kruzok kyslej uhorky. Ale ja mam napriklad rada sardinkovu a na to davam kusok sušených nakladanych paradajok alebo maskarpone vymiesane s cesnakom a červenou štipľavou paprikou alebo bryndzové.