Ahojte, ake jedlo by ste uvarili vasmu novemu partnerovi ?
nech vari on tebe..a ty nachystas dezert😎
Take, ktoré mu chuti a viem ho dobre pripraviť.
U nás to bol vyprážaný karfiol, zemiaková kasa a uhorkový šalát. Keďže sme boli v jeho kuchyni, varili sme spoločne. On sa postaral o cely karfiol (čo som ocenila, lebo neznášam obalovanie. 😅). Ja som urobila zemiakovú kasu a šalát. 😊
Doteraz na to spomíname. 😇
Asi pizzu, to ma kazdy rad, alebo co spominal z oblubenych jedal. Jedno z prvych jedal som robila francuzske zemiaky, paradajkovu polievku,ktoru nelubil, ale uz som ho presvedcila 😁. Ja som bola vzdy skor na pecenie, takze asi najskor ochutnal kolac/zakusok. Uz si to ani nepamatam. Ale urcite nase prve spolocne jedlo varil on. Vari dobre a rad.
Nieco,co vies,ze mu chuti a hlavne take,ktore vies uvarit,aby si sa nestrapnila,ak sa nepodari.
Mužovi som prvýkrát uvarila lečo s vajcom a klobásou 🤦😂😅🤣 neviem ako ma to vtedy napadalo ale asi sa nezľakol keď je ešte so mnou. No teraz by som sa asi snažila vyznamenat viac, ak vieš čo má rád tak skús niečo také. Alebo volaku klasiku ktorá nikdy nesklame a vieš že to robíš chutné.
Také aké by dostával aj v budúcnosti, určite b som nechystála jedlo kde strávim poldna v kuchyni, zvlášť keď variť je pre mňa povinnosť a nie zábava, aspoň nebude v budúcnosti sklamany
Bolo to 5 rokov dozadu, ale pamätám si doteraz 😅 bol to losos na masle, pečené zemiaky, jogurtov cesnakovy dresing a šalát. Ak má rád ryby, tak to je jedlo, čo sa pomerne jednoducho pripravuje, je chutné a nieje úplne obyčajné
nechala by som sa pozvať na večeru 😀
Ja som mu navarila (na prvej navsteve u neho doma) segedin (knedla mi nerobi dobre, tak on k nemu spravil zemiaky) a palacinky. Oba spomenul medzi recou, ze by si rad dal :D
raňajky do postele- škvareninu :D .... prišla som do ,,holeho ,, bytu v deň prebratia prerábky a ledva sme našli posteľ, niečo do kupeľne a do kuchyne. tiež doteraz spomíname a škaveninu podľa prababkinho receptu robím často :D
My sme prvé varili spolu halušky 🙂
Ja 1.jedlo co som robila boli francuzske zemiaky a bal sa prist domov k nemu.ze co ked mu nebudu chutit ako mi to.povie...a chutili ki tak ze zedol cely plech a odvtedy vkuse varim haha sme spolu 8 r
Svieckovu, to je u mna istota 😁
Hovädzí steak, opekané zemiaky, pikantná omáčka so zeleného korenia. Červené víno nech donesie chlap. 😉
Hovädzí guláš som robila. Ale ako tu bolo písané v jednom príspevku, urob čo bežne varíš, netreba sa pretvarovať v ničom.
@modrykun666 môj chleba so salámou nejedol celé mesiace. A ja detto. Neznášam na večeru chleba a našťastie môj chlap tiež nie. Nie každý chlap je vďačný za chleba so salámou.
Môj keď prišiel ku nám na prvu návštevu, zrovna varila moja mama (mala som asi 17r vtedy). Vyfasoval skrabku a musel čistiť zemiaky 😂
V skúške obstál...je to už skoro 20rokov 😂😂😂
Kaviarove toasty 🤪
ziadne, isli by sme do restiky 😂
Také aké má rád