Aké jedlo by ste uvarili novému partnerovi?

1. nov 2021

Ahojte, ake jedlo by ste uvarili vasmu novemu partnerovi ?

janai1
1. nov 2021

Také aké má rád

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karhu
1. nov 2021

nech vari on tebe..a ty nachystas dezert😎

marpel
1. nov 2021

Take, ktoré mu chuti a viem ho dobre pripraviť.
U nás to bol vyprážaný karfiol, zemiaková kasa a uhorkový šalát. Keďže sme boli v jeho kuchyni, varili sme spoločne. On sa postaral o cely karfiol (čo som ocenila, lebo neznášam obalovanie. 😅). Ja som urobila zemiakovú kasu a šalát. 😊
Doteraz na to spomíname. 😇

modrykun666
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cimage
1. nov 2021

Asi pizzu, to ma kazdy rad, alebo co spominal z oblubenych jedal. Jedno z prvych jedal som robila francuzske zemiaky, paradajkovu polievku,ktoru nelubil, ale uz som ho presvedcila 😁. Ja som bola vzdy skor na pecenie, takze asi najskor ochutnal kolac/zakusok. Uz si to ani nepamatam. Ale urcite nase prve spolocne jedlo varil on. Vari dobre a rad.

marca12
1. nov 2021

Nieco,co vies,ze mu chuti a hlavne take,ktore vies uvarit,aby si sa nestrapnila,ak sa nepodari.

nikpa
1. nov 2021

Mužovi som prvýkrát uvarila lečo s vajcom a klobásou 🤦😂😅🤣 neviem ako ma to vtedy napadalo ale asi sa nezľakol keď je ešte so mnou. No teraz by som sa asi snažila vyznamenat viac, ak vieš čo má rád tak skús niečo také. Alebo volaku klasiku ktorá nikdy nesklame a vieš že to robíš chutné.

modrykun666
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
1. nov 2021

Také aké by dostával aj v budúcnosti, určite b som nechystála jedlo kde strávim poldna v kuchyni, zvlášť keď variť je pre mňa povinnosť a nie zábava, aspoň nebude v budúcnosti sklamany

klip0
1. nov 2021

Bolo to 5 rokov dozadu, ale pamätám si doteraz 😅 bol to losos na masle, pečené zemiaky, jogurtov cesnakovy dresing a šalát. Ak má rád ryby, tak to je jedlo, čo sa pomerne jednoducho pripravuje, je chutné a nieje úplne obyčajné

panelacikova
1. nov 2021

nechala by som sa pozvať na večeru 😀

lopka1313
1. nov 2021

Ja som mu navarila (na prvej navsteve u neho doma) segedin (knedla mi nerobi dobre, tak on k nemu spravil zemiaky) a palacinky. Oba spomenul medzi recou, ze by si rad dal :D

kikazoe
1. nov 2021

raňajky do postele- škvareninu :D .... prišla som do ,,holeho ,, bytu v deň prebratia prerábky a ledva sme našli posteľ, niečo do kupeľne a do kuchyne. tiež doteraz spomíname a škaveninu podľa prababkinho receptu robím často :D

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nerya
1. nov 2021

My sme prvé varili spolu halušky 🙂

henka123123
1. nov 2021

Ja 1.jedlo co som robila boli francuzske zemiaky a bal sa prist domov k nemu.ze co ked mu nebudu chutit ako mi to.povie...a chutili ki tak ze zedol cely plech a odvtedy vkuse varim haha sme spolu 8 r

lindusss2016
1. nov 2021

Svieckovu, to je u mna istota 😁

h2
1. nov 2021

Hovädzí steak, opekané zemiaky, pikantná omáčka so zeleného korenia. Červené víno nech donesie chlap. 😉

ivkazba
2. nov 2021

Hovädzí guláš som robila. Ale ako tu bolo písané v jednom príspevku, urob čo bežne varíš, netreba sa pretvarovať v ničom.

ivkazba
2. nov 2021

@modrykun666 môj chleba so salámou nejedol celé mesiace. A ja detto. Neznášam na večeru chleba a našťastie môj chlap tiež nie. Nie každý chlap je vďačný za chleba so salámou.

ckatka
2. nov 2021

Môj keď prišiel ku nám na prvu návštevu, zrovna varila moja mama (mala som asi 17r vtedy). Vyfasoval skrabku a musel čistiť zemiaky 😂
V skúške obstál...je to už skoro 20rokov 😂😂😂

lavender273
2. nov 2021

Kaviarove toasty 🤪

coochy
3. nov 2021

ziadne, isli by sme do restiky 😂