Aké je vase najobľúbenejšie jedlo? Moje halusky s bryndzou a slaninou alebo sushi 😁 tuto kombináciu na striedačku by som mohla jesť na veky vekov.
Tarhoňa s mäskom na šampionoch a dobrý reznik zo šalátom.Pomohlo?
Pizza 🍕
Kapusta mäso knedľa,hranolky a syr,zemiakový šalát a rezne ... toto by som dokázala jest stále...
Syrova pizza😍
Pečene zemiaky , knedlo vepro zelo , rezeň , palacinky , guláš , pizza , pečene rebierka ha ha samé prasacinky 🐷🙊🙈 našťastie sa stravujem zdravo a toto naozaj len sem tam už je veľká chut 🤪
Pirohy s lekvárom a makom, parené buchty, knedlík so sviečkovou, bryndzové halušky, a tak ďalej, a tak ďalej.
Holúbky! 😋👍
Cordon bleu
kari s restovanou zeleninou a krevetami na vietnamsky sposob s ryzou
vidíš a ja neznášam ani jedno ani druhé, ani halušky, ani sushi. Ale grilovanú zeleninu, rizoto, zapekanú brokolicu, granatiersky pochod môžem dookola. A kľudne aj pečené kura s ryžou, iné mäso veľmi nie, ani sladké jedlá nie.
Svieckova na smotane s knedlou
Halusky s bryndzou a slaninkou.
Francuzske zemiaky, to milovany aj muz.
Segedinsky gulas, uz som ho roky nejedla.
Synove oblubene: palacinky, na sucho Bez nicoho
Masove gule v paradajkovej omacke s cestovinou
Rizoto s hríbami, penne All’ arrabbiata ( mega pikantné) a Granadír ( bez mäsa)…😊
Fliacky s kapustou od mojej mamy, "hrube lokse" od mojej babky, holubky od manzelovej nebohej babky (tieto 3 jedla hoci skusam x-krat varit, nikdy nechutia tak dobre ako od nich) a moju svieckovu (nechcem sa chvalit, ale tu nikto z rodiny nevie uvarit tak dobre ako ja).
Tiez milujem sushi a dal makhani. Zo sladkych tiramisu.
Francúzske zemiaky 😊
Palacinky s nutellou 😋
Špagety na akýkoľvek spôsob.. ale celkovo cestoviny veľmi lubim 😍
Cestoviny a zemiaky na akýkoľvek spôsob a hlavne lečoooo. Ja milujem lečo s chlebíkom 😀
Bolognske spagety, hubove rizoto, segedin, halusky, losos a grilovana zelenina cokolvek...nech to nemusim varit ja🤣 kuraci rezen...
Kadeco mozne. Ale vyhrava krupicova kasa so skoricou a maslom. 🙂
Sushi/sashimi, surové ustrice, medium rare filet mignon , pho, čínska hot and sour polievka, kapustnica
Halušky to je jasné, špagety bolognese, lasagne, sushi, ostrokysla polievka, lečo a určite by sa ešte niečo našlo 😊
Zelenina. Akákoľvek na akýkoľvek spôsob. Ale úplne najradšej mám šalát. Ja nevarím, strata času, raw strava mi stačí :D najradšej mám môj obľúbený šalát do veľkej sklenenej misky- nejaké zelené listy (akékoľvek), paradajka, paprika, uhorka, cvikla, olivy, kukurica, hrášok/fazuľa, brokolica, avokádo,orechy (kesu/mandle/para orechy/ pekanove orechy/walnuty) alebo tofu (málokedy dávam aj tofu aj orechy). Niekedy prihodim aj hrozienka či brusnice a ešte nejaké nasucho poprazene semienka. Do toho avokadovy/mandľový/lanovy alebo konopný olej a rýchly obed je na stole 🙂 u mňa je pravidlo, že nesmiem jedlo pripravovať dlhšie ako ho budem jesť. Z objednavkovych jedál (menej zdravých) mám rada vegan pizzu a vegan burger. A potom hocičo čo mi niekto navarí. Len nech je to vegan a nechystám to ja. Všetko mám rada, hlavne nech to nemusím chystať.
Cinske opekane rezance,nonstop
Nemám jedno mam ich vela, rezeň, prírodný ci vyprážaný, fasirka, kuracie sote na olivach. Ale v lete je top vysmazena cuketa alebo placky, surové rajčiny a papriky zo záhrady, francúzske zemiaky, pečené mäsko... Toho by bolo. Nemusím sladké jedlá. A strašne dávno som nemala plneniu papriku, tu milujem.
Kapusta na akýkoľvek spôsob, celý život by som ju dokázala dennodenne jesť ❤