Ahojte prosím Vás máte niekto skusenost so Salkom karamelovým, ci je take huste, ako ked ho povarite, alebo je len ochutene na karamelovu chut?s tym klasickým mam skusenost ze ked ho povarim 2-3h je super huste, ak by bolo uz aj toto huste usetrila by som si zbytocne varenie.
Potrebujem buduci týžden robit karamel. plnku, mojim chlapcom tak aby som to neriešila vtedy alebo staci kupit toto. Je mi jasne, ze ked bude riedke, krem z toho asi drzat nebude...
Riskovat sa mi nechce ze ho otvorim a potom sa uz nebude dat varit ked bude načata plechovka a mne treba 2 ks, nemam chut to mat zbytocne doma, ak je nanic a potom bezat kupovat a varit dalsie 2
Dakujem Vám 🙂.
ono je presne take, ako ked ho povaris. akurat, ze oni ho v tovarni varia pri vysokom tlaku, takze je este trochu lepsie skaramelizovane, ako ked si ho robis doma. presne o to ide, usetrit si cas 😉
ja som s ním veľmi spokojná, ale svokra z neho robila prvýkrát u nás krém a jej sa nepáčilo, že nestuhol krém tak ako inokedy, keď uvarila obyčajné salko... len si nechcela priznať, že keď dá do celej plechovky Salka asi 50g masla, tak jej to asi nebude pevne stáť vo veterníkoch 😀 😀 😀
Je hustejšie a úplne super do karamelovej plnky .... a šetríš si čas varením ... ODPORUCAM 😉
Presne to iste som chcela vediet aj ja, ze ake je to karamelove salko, nakolko sa v piatok chzstam robim tortu k 33. narodeninam priatela a kazala som mamine kupit normalne salko a ona doniesla prave taketo. Takze super, ze nemusim kupovat dalsie, kedze som si nebola ista ake bude.
mne viac chutilo obyčajné, ked som ho uvarila 🙂
Original karamelove salko je ovela hustejsie ako ked varis obycajne.staci ho rovno zmiesat s maslom a mas super krem.