Ahojte,prosim o tip,ako pripravujete rybu k salatu na Vianoce a Velku noc.Mate nejaky osvedceny recept?Aku rybu odporucate?Ja odkedy som vydata skusam zakazdym iny recept (filet vyprazany v trojobale,rybu pecenu v rure,dusenu na panvici),ale stale to nie je ono.
Na Velku noc je niekde tradicia ryba? My len na Vianoce a to ziveho kapra v trojobale.
@oli18 tak nie je, ale možno autorka má tradíciu sama pre seba...
@liliana8 dám si do pekáča papier na pečenie dal plátky masla podľa veľkosti ryby, nato položím rybu, osolím ju dám zasa plátok masla a pečiem na 180 stupňov max 15minut podľa hrúbky toho filetu aby sa nevysušil, ak je tenký nechávam piecť len 10min. To uvidíš či je hotový keď kúsok oddelis vydlickou. On má takú mäsitu chuť, nie je suchý ako iné ryby preto ho máme radi 🙂
My mavame lososa opeceneho na masle, s korenim a solou samozrejme.
A potom robim aj kapra podkovicky pecene v rure, davam tam rozne koreniny
A este obalovanu tilapiu v trojobale a vyprazenu