Aká plnka bez pudingu do dobošky?

Včera o 12:24

Ahojte, prosím robievate do dobošových rezov plnku, kde nejde puding? Ak áno, prosím napíšete mi recept? Veľmi pekne ďakujem.

martul
Včera o 12:32

Ja zase nepoznám recept na dobošové s pudingom. Ja robím maslo, salko, kakao, od oka. Fantastická chuť.

marianarem
Včera o 12:33

Tu je vraj povodny recept z 19. storocia, my sme robili podla toho. Ale bolo to velmi presladene, takze radim zredukovat cukor aspon o tretinu, inac super.
https://delikatesy.sk/recepty-suroviny/dobos-to...

autor
Včera o 12:38

@martul maslo salko kakao super, to skúsim. Čiže asi kocka masla vyšľahať so salkom a kakaom?

autor
Včera o 12:41

@marianarem ďakujem, skúsim. Už som čítala dávnejšie tento recept a rozmýšľala som nad ním.

martul
Včera o 12:58

Áno, jedno maslo, 0,5 konzervy šálka, 3 PL kakao. To je dávka na jeden rez / upečiem jednu piškótu pokrájam na 3 časti a lepím/

autor
Včera o 17:06

@martul ďakujem veľmi pekne

kiki68
Včera o 19:16

Ja co mam od Urli, tam su 3 zltka slahane s cukrom ( asi 150g cukru a do toho 250g masla a vychladnuta rozpustena cokolada ( cca 150g ). Vyborne to je. Mne dala tento recept svokra, nema dceru. Az to ide dalej

autor
Včera o 21:57

@kiki68 ďakujem a žĺtka šľahať nad parou s cukrom? Ak áno tak asi ako dlho prosím?