Dobre ránko akú kávu mate radi ktorá vám najviac chutí 🙂❤️
Starbucks blonde alebo medium roast
Ja tiež Starbucks blonde
Zlate zrnko Emilia. Di Bosco Brazilia. Momentalne toto.
@barbora544__ momentom Lucaffe ciernozelena sa pije denné nový favorit, potom Lavazza oranžová crema, Starbucks a Lor
Objednavam kavu z malych praziarni. Mam rada stredne preprazenu, mierne kyslu s citrusovym nadychom. Nejak tak postupne zistujem, ze mi asi najviac chutia guatemalske odrody.
Guatemala od becafe.sk
Lidl😀😀😀robim si srandu.
Pripnem sa ,lebo dlho hladam nejaku vau kavu !
Zatial mame lidl a popradsku.ale ze by som mala z toho vau pozitok,neviem povedat😀
Rada si poradim
Kúpila som včera Tchibo barista, ževraj víťaz testu káv...no mne nechutí, je kyslá, tak hľadám ďalej
@marcellka32 tu sme vyhodili pre to isté sme ju kúpili. Pritom kávy z tchiba predajne na váhu nám chutili
@barbora544__ Kimbo 😍
Kimbo jednoznačne
Cofeein - El Salvador ❤️
Ja mam rada Emíliu-Zlaté Zrnko.
Alebo hnedá Pellini…výborna
zo Zlateho zrnka mne nechutili..kupujem z Praziaren Velké Zálužie, da sa uz aj z netu objednat..lepsiu som este nemala..samozrejme, kazdemu chuti ine..
Zlaté zrnko India
Incuple India bola jednu dobu moj favorit. Teraz je velky hit aj Chopin od Coffeinu, bude mat vyborne recenzie.
Ak do kávovaru za mna jednoznačne značka Illy. Lahodná vyvážená chut.
@diewcatqoo ja ta fakt obdivujem, ze este odpisujes😄😄😄
@guudy co? :D
@diewcatqoo nepisala si uz do inych kavovych tem? Pomylila som si sa s niekym?🤭
gorifee predsa
milujem.cely rodicak na nu miniem
@guudy mozno do jednej alebo do dvoch ano.. vsetky nestiham 😁
@diewcatqoo 🤭🤭🤭
Ja mam rada od ciernej perly horke kavy, ale teraz som u kamosky mala obycko popradsku nejaky zlaty obal a to bola pecka😂 ale moze byt, ze tehotenstvo mi robi paseku s chutami
myslis instatntnu, zalievanu, alebo do kavovaru?
ja mam rada zalievanu jacobs aroma (modry obal), je to zmes robusty a arabiky. samotna arabika je pre mna mdla bez chuti a robusta prilis kysla. inu zmes co by mi takto chutila som zatial nenasla. pijem bez cukru a bez mlieka.
segafredo zanetti