Pravidelne stretnutia deticiek, maminiek, tehuliek v parkoch, na kavickach a prechadzkach
ahoj , tez bychom se radi pridali, klidne tek ctvrtek 31.5. nam vyhovuje, bylo by fajn nekde v parku, nebo kde je detske hriste, napada me Donau park, co vy na to? pripadne jinde, navrhnete, jen ten Schonbrun je docela z ruky...
@slniecko2011
@milacik65 super,tesime sa na prve stretko uz iba dohodnut termin
Baby aj my sa tešíme tak čo tak štvrtok 31.5 v donaupark? Tam je naozaj krásne a ten kto nevie ako sa tam dostane vysvetlím cestu popripade ,keď tu býva nejaká kocka po ceste z 12.teho môžem ju niekde počkať a pôjdeme spolu;)
Ahoj holky, nechápu proč jste tu diskuzi nenašly, myslela jsem že když jsem dam novou tak tam můžou i Češky a i Slovenky ne? V ten čtvrtek já nemůžu ale klidně si udělejte sraz beze mě, já půjdu na ten příští
@dagmarkaaa dasi, pojdeme spolu? radi sa pridame, ak mozme...
autom ( mozem vas zobrat), alebo metro?
ja este tiez nepridem, este nemame chodit von, ale na neskorsie rada pridem
@milacik65
@dagmarkaaa
@ellie13
@hanka76
@mimajo
@slniecko2011 ja som za ten stvrtok a miesto tiez vyhovuje
Ja tiez neviem.cez tyzden nie.mam skolopovinne deti.mozno to vyjde nabuduce
@lucia2105
@slniecko2011
@ellie13 ja vam dam este vediet, ale hadam prideme
Ahojte, mohla by som sa pridat? Bejby je este len na ceste, ale rada spoznam novych ludi,aby som sa tu necitila tak sama
@sandricka2011 ahoj a v ktorom bezirku byvas?
ja som v 14.bez. ale prist mozem kamkolvek a kedykolvek..teda pokial mi zrovna nebude moc zle a tak :D
@sandricka2011 a KDE presne v 14.tom si?
jaaj..to az tak presne ? :D
tak teda U3 Hutteldorferstrasse ...asi 1 minuta odtial peso Nachadza sa tu niekto v okoli ?
@sandricka2011 ahoj, tak to jsme sousedky, já bydlím vedle stadionu Rapid
@hanka76 jeeej...to sa tesim Neviem sice kde to presne je,ale poguglim a najdem Mohli by sme teda niekedy na nejake kaficko alebo nieco zajst
@sandricka2011 No jsem taky kousek od metra Hutteldorf, pár minutek pěšky takže jsme někde kousek od sebe. Jak dlouho ty jsi?
@hanka76 Ja byvam ale pri metro stanici Hutteldorferstrasse U3...ty asi myslis nieco ine. Ten Rapid je niekde pri Öbi? Ved aj to je kusok
A myslis ako dlho som na konikovi alebo vo Viedni ? hihih..No Vo viedni to bude uz skoro rok...omg..ale to leti ..normalne nechapem,kde sa ten cas podel
@sandricka2011 ani nevím že je tu metro Hutteldorferstrasse, já znam jen tu konečnou stanici U3 a to je Hutteldorf a u té já bydlím, OBI je na druhou stranu než jsem já, moje ulice se jmenuje Deutschorden Straße
tak to uz vobec neviem,kde je hihih..musim pokukat . Tak to potom nie si daleko. Ja sommyslela,ze to niekde inde byvas :D
Hanka, aj ja prestupujem v Hütteldorf ked idem na bus 447. Mam tam 2. bydliste. Este pockam par tyzdnov, maly ma len dva tyzdne...blahozelam k chlapeckovi aj ja mam Raphaelka...
@hanka76 Hanka tam sa to pyta ci aj SR a CR dokopy pre vytvorenie diskusie...snad sa nehnevas ze som ju potom zalozila ja
@slniecko2011 tak to jsem si vůbec nevšimla že se to na tohle ptá Ne nehněvám se, to je v pohodě, hlavně že jsme se tam nakonec sešly a doufám že nás bude stále více, třeba nám časem nebude žádný park stačit
baby ktore idete na stretko dajte vediet,a potom dohodneme kde a o kolkej sa stretneme.ja idem 100%
@sandricka2011
@hanka76 Baby ja chodim tam k vam dost casto von lebo tam mam velmi dobru kamosku,tiez slovenku
@lucia2105 aj ja,,teda my sa chystame ;)
uz sa tesime