Viedeň - maratón

18. apr 2024

Ahojte, prosím Vás tie ktoré sa vyznáte a alebo žijete v Rakúsku poprosím Vás o pomoc. V nedeľu ideme zo Žiliny do Innsbrucku a kamarátka vravela že v nedeľu je vo Viendi maratón. Obáva sa že diaľnica bude zavretá. Nevyznáte sa náhodou bude ten úsek naozaj zatvorený? Ďakujem za informáciu a pekný deň

jenn7
18. apr 2024

Vsetky dialnice budu v nedelu prejazdne.

autor
18. apr 2024

@jenn7 ďakujem veľmi pekne za informáciu 🙏

draik
18. apr 2024

Nepôjdete predsa do Viedne, ale ju obídete obchvatom. Okrem toho po diaľnici sa nebeží, uzatvorené sú primárne iné cesty.

lusyyy36
18. apr 2024

Oh, dik za info. Sak by som ak nadávala kebyže idem v nedeľu do prace na aute, by som sa musela otočiť domov 😂

autor
18. apr 2024

@draik ďakujem za informáciu, to nevieme ideme 1x tak aby sme vedeli že na čom sme ale keď nejdeme priamo cez Viedeň ale obchvatom tak dobre

@lusyyy36 rado sa stalo ☺️ čakám že bude zápcha ale tak to je to najmenšie

lusyyy36
18. apr 2024

Neboj, na diaľnici zápcha nebude. Hlavne nie kvôli maratónu.
Ja ale pracujem v centre, a ako pozerám pri nás bude ulica už od zajtra večera uzavreta, takže aj v sobotu budem musieť ísť mhd 😬

kiki68
18. apr 2024

Dialnica je ok, zavrete je to iba v meste, cely ring vratane Liechtensteinstrasse s Schottentor

autor
18. apr 2024

@lusyyy36 Ups prajem pevné nervy 😁

autor
18. apr 2024

@kiki68 vo Viendi sa absolútne nevyznám nikdy som tam nebola, len som pozerala na nete cestu ktorou pôjdeme