Boli ste niekto vo Viedni na trhoch? Potešili by ma fotky. Oplatí sa ísť?
áno oplatí. Mne sa veľmi páčilo. Ceny síce vysoké ale ja som to spojila aj s návštevou prírodovedného múzea.
Fotky nemám, ja nefotím,
Tento rok žiaľ nepôjdeme, ale inak každý rok chodíme na Rathausplatz, vždy ideme peši od Hofburgu na Museumquartier a odtiaľ okolo parlamentu na Rathausplatz. A potom vždy ideme ešte aj do Schonnbrunnu. Mám rada tú atmosféru, párkové klobásky, punč.
Tiez by sme chceli ist ale asi nam to vide az tak tesne pred vianocami. Oplati, no isto to tam je krasne, len je aj samozrejmostou, ze to tam asi najlacnejsie nebude. No aspon popozerat by som sa sla moc rada
Boli sme v sobotu vecer a bolo to neskutocne preplnene, ale NESKUTOCNE, len si sa cely cas pretlacal davom. Do stankov s jedlom si nemal sancu ani len dovidiet kym si si nevystal dlhokansku radu.
Okrem toho boli pekne ale bola som v roznych mestach europy na trhoch a takto plno nikde nebolo.
Isla by som tam uz asi len cez pracovny den pocas dna. Je tam celkom fajn klzisko.
My sme boli nedela- pondelok. Pacilo sa nám veľmi. Ak chceš foto napis mi správu 🙂
ešte dodám, že ja som chodievala vždy cez týždeň. Trhy sa tam začali zaplňať až okolo 16 hod. Dovtedy prázdnota. Ale ani potom to nebolo také tragické.
@missdiva ja som bola v Budapesti v sobotu a bolo to to iste. Na tieto preplnené veľkomesta asi proste nie som. Ja som si teda absolútne nevychutnala tu atmosféru. Ked do teba každých 5 sekúnd narážajú nervózni ludia :D take iste negatívne pocity som nala aj z Benatok. Neviem, asi zly cas. Treba ist skor cez tyzden
@romi0310 ja som bola v Budapesti v piatok vecer a nebola tam ani zdaleka taka plnka ako vo Viedni. Vo Viedni to bol ozaj extrem. Aspon v tom case co som tam bola ja.
V benatkach som nebola na trhoch, ale na karnevale a ano tam si sa tiez cely cas len pretlacal davom ale tak to bola kvazi speci prilezitost. Trhy su vsade aspon mesiac od konca novembra.
My sme boli, prišli sme v sobotu ráno o 10.30 a postupne sa to zaplnalo. O 15.00 hod sme už radšej išli domov, no videli sme všetko bez tlačenice 🙂
tu je to všetko pekne zhrnuté , čo sa kde koná:
https://lepsiden.sk/41-vianocne-trhy-vo-viedni-...
My sme boli vo Viedni asi pred 5 rokmi a bola tam hlava na hlave. Neznasam akcie, kde je to preplnene, takze som si moc neuzila a zaprisahala som sa, ze tam uz nepojdem. Ale znami, s ktorymi sme boli, sa radia tlacia, tak oni si uzili 🙂
Inak chodime pravidelne na vianocne trhy do Brna. Ale to tiez ideme radsej cez den, resp. podvecer, ked to este nie je preplnene.
@zuzka1. Ďakujem ❤️
Ahoj, tak sme včera boli, nádherná Viedeň, prešli sme trhy na Mária Terézia platz, am hof trhy, bio z dvora trhy, quaerter trhy aj pri Stefansdome, a za Hofburgom za bránou, krásne, punc výborný všade, najdrahšie pri Mária Terézia, pri radnici lacnejšie inak asi všade rovnako, pri stánkoch ešte crz deň ôk, večer horor, milión ľudí všade, ceny ale sme čakali, punc a šálka Vrátna niekde 10,niekde 9, jedlo taka klasika okolo 10-15,my sme jedli v meste nie na trhoch, zakúpiť si môžeš predražené čínske veci, skoro som odpadla pri vojacikovi malom, čo mám z Ali za 1,50 tak tam stál 14,90🤦♀️ gule vianočné som nejaké krásne nenasla, nič také extra akurát obrovské sa role som našim brala, ale teda prešli všetko čo sme chceli, parkovali sme s bušom pri radnici, 150busov dostáva výnimky, tak to bolo super, s malými deckami ale masaker, kamoš bol aj rad, že šiel sam bez deciek, my sme akurát banovali, že sme sa korčuľovať nestihli, klzisko pri radnici je fakt super
my ideme v sobotu, ked tak poslem ti foto a info, ak sa nikto nprida dnes, aj ked potesilo by