Vianočné trhy Schloss Hof

hanaxxx
29. nov 2024

ahojte, kto chodite na vianocne trhy do Schlosshofu, resp boli ste tento rok, je tam nieco, co by bolo zaujimave pre 3 rocne dieta? Len kvoli nam "starym" sa mi nechce ist, ale ak by tam bolo nieco, kde by sa dieta zabavilo nejaku jednu hodinku, tak by sme isli. vdaka

amel
29. nov 2024

@hanaxxx tento rok sme neboli,ale je to i pre 3-rocne dieťa.Samozrejme budete s nim....je to primarne robene pre deti.
U nás je to tak,ze kde sa paci nám a sme šťastní,je šťastné I dieťa.
Neviem,čo ocakavad pod "zabavi"

klara351
29. nov 2024

My sme sice na vianocnych trhoch este neboli, ale chodime tam casto, boli sme napriklad na velkonocnych. Nase dieta sa tam zabavi aj viac ako hodinu aj bez trhov. Su tam zahrady, bludisko, zvierata, preliezky, odrazadla, vystava, ak si kupite listok aj do zamku. Ale aj bez toho je tam toho tolko, ze to na jednu navstevu nikdy nestihneme.

hanaxxx
autor
29. nov 2024

@amel v bratislave je iba jeden kolotoc a smykacka (ktora bola o dva dni uz zavreta) aspon to jedine sme nasli a mojmu dietatu sa nechce chodit a pozerat stanky a nezalezi mu na tom, ze mne sa tam paci, ked sa nepaci jemu, tak zacne byt vzdorovity a tahat ma prec

amel
29. nov 2024

@hanaxxx tie trhy sú neporovnateľne....v Bratislave ide len o vycicanie návštevníkov bez ladu a skladu.Nezaujimave.

hanaxxx
autor
29. nov 2024

@klara351 ano, toto poznam, boli sme tam v lete, teraz som myslela atrakcie, tkore sa tykaju vianoc

hanaxxx
autor
29. nov 2024

@amel a treba platit take iste vstupne ako ked sa ide napr v lete? Lebo uz len to bolo tusim 20 euro na jedneho

amel
29. nov 2024

@hanaxxx áno,ak nie vyššie ako v lete.Ale 20 to nie je.A oplatí sa.Su tam krásne tvorivé diaľničný,kolotoč,kopec stánkov,Betlehem,zvieratká.. hudba

vkatush
29. nov 2024

Pozri si profil na Instagrame s_detmi_na_potulkach, akurát včera či predvčerom o tom dávala storky a má to uložené v highlightoch.
Určite aj 3 ročný sa tam zabaví.

hanaxxx
autor
29. nov 2024

@vkatush super dakujem

hanaxxx
autor
29. nov 2024

@amel dakujem

barb0renka
29. nov 2024

Ano, je to vhodne aj pre deti v tomto veku.
Dielnicky, zvieratka, preliezky…
Pocas trhov je zlacnene vstupne do arealu, preto tam mnohí chodia prave vtedy. Dospelí 9,50€, dieta mate zadarmo. Parkovacich miest je tiez dost a su gratis.
Listok si urcite kupte vopred online, aby ste s dietatom nestali dlho na vstupe.

hanaxxx
autor
29. nov 2024

@barb0renka dakujem, uz som sa rozhodla ze tam pojdeme pozriet

luccija
2. dec 2024

@hanaxxx to sú jediné trhy kde sa opakovane vraciame majú svoje čaro, kone, kováč kujr podkovicky, kolotoč určite sa aj malý zabavi