Ahojte ma niekto osobnú skúsenosť? Ktoré miesto odporúčate pre aktívnu letnú aj zimnú dovolenku ( jazera, túry, bike, lyže, )vhodné aj pre rodiny s deťmi.
Apartmán chceme celoročne prenajímať.
Ďakujem.
Kitzbühel je pre mna najkrajsi zila som tam roky
Ďakujem mne sa paci Zell am See ale pozriem aj spomínané oblasti.
@felycity v Korutansku je možnosť aj lyžovania či skor jazerá a turistika..Ďakujem.
oboje : napr. Woerthersee nazývajú rakúsky karibik kde už je skoro mediteriánska klíma v lete , cca 30 min sú gerlitzen alpen ( lyžovanie + turistika ), cca 50 min od woerther see je Bad Kleinkirchheim ( lyžovanie + turistika, aj pre bike kopce), dole pod bad kleinkircheim je jazero Millstattäer see = kúpanie a cyklistika ( okolo všetkých jazier sa dá robiť cyklistika), ak má niekto apartmán a chce sa mu tak napr woerthersee - villach - Nassfeld cca 1h 20 min - super stredisko, alebo dá sa aj dalej vyskúšať Molltaler Gletscher... pozrite si mapu a cieľové body.... ja som pochodila dosť v Rakúsku, ale toto sa mi páči kvôli aj letným možnostiam ( nehovoriac že je to cca 2 - 3 hod na sever Talianska k moru) aj kvôli zime/lyžovanie...
@felycity super, ďakujem veľmi pekne.
Ja by som sa rozhodovala pre Korutansko cast klagenfurt woerthersee alebo troska vysiie milstattersee , pripadne bad kleinkirchheim- v lete jazera, tury, bicykel, zima blizko bad kleikircheim , turracher hohe do hodiny molltaller gletscher, nassfeld... + cca 2-3 hod do talianska k moru.