Práca v Rakúsku

jana5898
5. jan 2024

Ahojte,
na prelome mesiacov máj/jún sa s priateľom plánujeme sťahovať do Grazu/okolia (prípadne aj inde, ak by sme našli fajn ponuku). Radi by sme si našli nejaké pracovné miesto - obaja ovládame anglický jazyk na úrovni B2/C1 a nemčinu (hoci sme sa ju učili X rokov) na začiatočníckej úrovni. Akosi dúfame, že v Nemeckom prostredí ju rýchlo oprášime🙂
Chceli sme Vás poprosiť o radu, či sa tu náhodou nenachádza niekto, kto by nám vedel poradiť a usmerniť nás, ideálne z okolia Grazu. Na začiatok sa chopíme akejkoľvek práce, sme obaja pracovití so skúsenosťami z rôznych oblastí, je ťažké nájsť si prácu s našimi jazykovými schopnosťami? Kedy by bolo ideálne začať s hľadaním, ak by sme chceli od polovice mája/začiatku júna pracovať? Prípadne, máte nejaké odporúčania, kde prácu hľadať? Vieme si predstaviť pracovať v gastre/hotelierstve/atď.
Budeme Vám vďační za všetky tipy🙂

rebrambora
5. jan 2024

Willhaben.at, Facebookove skupiny

olimuc
5. jan 2024

Stepstone.at mozete si vytvorit CV a zacat posielat …

kiki68
6. jan 2024

@jana5898 Graz a okolie je Steier, Takze skuste nejake hotely, kupele v okoli. A tiez Graz je velke mesto, tak jedine posielat CV . Potom mas napr Leoben ( tam je zas priemysel)