Ahojte, mate prosim niekto skusenost s porodom v Hainburgu?
Plánujem rodiť v ČR/AT v čase korona vírusu
Nazov skupiny , klikni na skupiny zadaj Hainburg a najde ti - uplne jednoduche
@minesasubu našla som, ale sú tam absolútne neaktuálne info z minulého roka 🙈
Mozno tam treba napisat a niekto sa ozve 🤔
@denice ahoj 18.4 som tam porodila kludne sa pytaj
@katherine12 ahoj aká je prosím cena za komplet pôrod a ubytovanie v nemocnici ? Ďakujem 🙂
@katulka94 tak to neviem ja mam rakuske poistenie takze som neplatila nic
@katulka94 ahoj ja som rodila vo februari. Cena za 2022 je 908/24h (cize ak prides dajme tomu o 21:00 a ostanes aj dalsi den, tak sa ti od polnoci pocita dalsich 908). Ja som rodila ambulantne takze neviem ako to tam je na oddeleni sestonedelia, ale ak mas otazku k porodu kludne sa pytaj.
@anawiel kedy prvykrat si bola na kontrole v hainburgu?mozem tam ist rodit,ajnked som tam nechodila predtym na kontroly?od ktorwho tyzdna tam mozes rodit?nestalo sa,ze si natrafila na niekoho,kto nsvie po slovensky a nevedela si sa dohovorit?ake vsetky papiere bolo treba vyplnit a vybavit pred a po porode?kolkontibpreplatia na slovensku?vybavujes to ty alebo komunikuju s poistovnou?dakujem velmi pekne za odpovede
@sienna77 Aspon jednu kontrolu tam absolvovat musis, prvu kontrolu objednavaju po 36 tt, rodit tam mozes od 38 tt pracuju tam aj rakusanky ktore slovensky nevedia ale snazia sa mat na sluzbe vzdy niekoho kto slovensky vie, lekar je slovensky len jeden papiere na zaciatku kompletna anamneza si s tebou prejdu ak mas zaujem o epidural dostanes papiere na konci posielaju spravy domov postou ostatne otazky ti zodpovedat neviem
@denice je tu skupina na toto a vela diskusii