kocky ak ste teraz boli vo Viedni v Pandorfe su tam teraz nejaké zľavy výpredaje? kedy sa tam oplatí ist? dakujem
@maciatkolulu som sa dobre odrbala ja ze to je vo viedni 🤣🤣🤣
Od Viedne je to hodinku, z Bratislavy pol hodiny...
https://www.mcarthurglen.com/sk/outlets/at/desi...
https://parndorffashionoutlet.com/vip-club/
nech sa paci, precitaj si, klub myslim, ze ked sa registruje, tak su tam aj extra zlavy.. stale su tam nejake vypredaje, je to outlet = podla mna teda. Ja tam nechodim, ale mama, sestra, brat su tam stale :DDD
Kedy sa tam oplatí ísť?? Nikedy. Ceny sú tak hrozne navýšené, že tie zlavy sa absolútne neoplatia. Aby si nečakala nejaké veľké zľavy. Ak sú tam nejaké väčšie zľavy, tak sú to na nepredajné hnusné, škaredé handry. Inak sú tam ceny také, ako kdekoľvek inde.
@stanulienkat vazne? no tak to teda fakt asi to vypustím.
baby a chodíte pomimo toho niekde do neznackoveho co sa oplatí?
@lindayaaa máš tu viacej tém o tom-pozri. Ja sa tiež nechám vždy nalákať raz za tri za štyri roky a vždy odídem odtiaľ nasratá. Ceny ako v Amerike, priemerné handry. Napr. tepláky Calvin Klein z lacnene z 90 € na 70 takže mi to je na dve veci...kľudne popozeraj about you, zalando, Zoot, módivo a podobné internetové stránky. Myslím si, že nájdeš aj lepšie zľavy.
Za mna ak vychytas zlavu na konkretny kusok a velkost je cisto nahoda.
Parndorf sa oplati pre tych co si kupuju drahe znackove tzn. Neda za sveter 200 ale 150€, neda za bundu 500€ ale 350€.
Ja chodim len tenisky ale okrem 1razu sa v mojej velkosti 40 nepodarilo za 20 rokov co tam chodim cca raz za 2-3r iba raz kupit. Oplati sa mozno v TK max ale viac si vzdy nakupim tu na Aboutyou/zalando ak to sledujes…
@lindayaaa bola som pred 2 t..Za mňa fajn.V Geox boli dobré ceny, v Nike vybrate tenisky za 50%, Tommy Hilfiger paperové bundy za 120 eur, Thimberland tiež fajn neviem čo konkrétne hľadáš, ale dalo sa dobre nakúpiť Zľavy čo boli trvali do 15.9., ale veď tam sú stále zlavy.Furla kabelky boli zľavy na letné farby a modely
@lindayaaa boli sme nedavno a bola som spokojna, ceny urcite nizsie ako u nas (porovnavala som potom konkretne veci co sme kupili). Kupovali sme tenisky, zimne topanky, tricka …
@lindayaaa vo Viedni je Pandorf?