Oplatí sa mi ísť na nákupy do Pandorfu?

cocolinka
20. máj 2024

Ahojte všetci, chcela by som sa spýtať, či sa oplatí ísť na nákupy do Pandorfu, veľa ľudí mi vraví, že sa dajú kúpiť značkové veci aj o 50% lacnejšie. Je nejaké konkrétne obdobie na zľavy alebo je tam celoročne? Ďakujem 🙂

zmrzlinka2021
20. máj 2024

@cocolinka Podla mna celorocne. Ja vzdy tam dobre nakupim.

muchotrafka298
20. máj 2024

@cocolinka za mna sa oplati ako co. Oni tam vzdy maju nejake vypredaje, ale tie velke maju len parkrat do roka. Ja tam uz ani nechodim, lebo nikdy som tam nic poriadne nekupila, co som chcela. Bud to bolo prilis drahe alebo sa mi tam nic take nezapacilo. Ci su tam zlavy o polovicu, to sa neda takto povedat. NIekde ano, niekde nie.

cocolinka
autor
20. máj 2024

@zmrzlinka2021 ďakujem za odpoveď

veklipo
20. máj 2024

Ako hovorí moja kolegyňa: Pandorf je pre Slovákov, Rakúšania chodia do Viedne.

zmrzlinka2021
20. máj 2024

@veklipo Vo Viedni nie je ziadny outlet. A ja v parndorfe pocujem teda vela tej nemciny. Rakusak nie je blbec aby kupoval nieco predrazene.

ivett_ka
20. máj 2024

Podľa mňa sa oplatí iba keď sú extra akcie ,odporúčam sledovať túto stránku, pripadne sa stať členom. Na email ti budu chodiť informácie o akciách https://www.mcarthurglen.com/en/outlets/at/desi...

queen_mary
20. máj 2024

Hm. Ja chodim casto. Oplati sa, ako co. Drahe veci sa oplatia. Ale to mas ze bunda co stoji 500e, kupis za 300napr. Inak su tie znackove veci proste stale drahe no, hugo boss tricka okolo 80e a podobne.
Mne sa tam oplati kupovat villeroy boch, new balance tenisky, birkenstocky, skechers tam su lacnejsie, crocsy...samsonite kufre..
Proste musis podla mna vediet ze co chces kupit, v appke mavaju info, kde je aka zlava.
Cize ja ked tam idem, tak sa normalne pripravim na ten nakup, aby som realne usetrila..

cocolinka
autor
20. máj 2024

@queen_mary ano presne toto, ze tie drahsie znacky budu stale drahsie, to mi bolo celkom jasne, skor som chcela, tie klasickejsie alebo "obycajnejsie" nike, adidas, atd

stanulienkat
20. máj 2024

Opakovane sa raz za 5 rokov nachytam, ked mi niekto povie, ze ram dobre nakupil a opakovane som nasrata, ze dom tam isla. Ak za teplaky dam miesto 90e iba 70e, su stale drahe. Tricka za 50, miesto 60e, pulover 60, miesto 70e. Za mna sa tam NIC neoplati. Mozno natrafis na nieco skarede a staromodne za 30e a budes happy. Za mna nie. Par handier od Lagerfelda tam boli za 39e, ale popravde ani 5e by som za ti nedala. Kvalitne, vkusne a drahe obchody-tam boli zlavy minimalne. Za mna predrazene, nevkusne handry.
Na druhej strane-kazdy ma iny vkus. Aj v Ba ludia saleju v Half price a tam by som tie handry ani zadarmo nechcela.

luliu
20. máj 2024

@cocolinka neoplatí, tie značky čo píšeš, malý výber a zľavy minimalne

queen_mary
20. máj 2024

Cropp top nike 16e, tenisky od cca 50 az po 200, zalezi aky nodel. Akoze, ze by si si povedala ze wau, teraz to tu vykupim 😀 tak to nie.

queen_mary
20. máj 2024

Ale regni sa do tej appky, mas tam potom 10% zlavu, a pozeraj, ze ake v tych obchodoch maju zlavy. V nike mavaju 3 tricka za cenu dvoch napr a podobne, alebo druha vec len za 50%.

kiwi3
20. máj 2024

tiez si myslim, ze sa to neoplati. mozno pre niekoho, kto rad chodi po obchodoch a staci mu nejaka zlava, aby bol spokojny. inak uz je vsetko vyhodnejsie na nete. v half price som tiez este nikdy nic nekupila, ale aspon je to blizsie. parndorf nejak za tu cestu nestoji.

katulka94
20. máj 2024

Nikdy nechápem čo tam ľudia nakupujú keď tahaju plne tašky 😄

muchotrafka298
20. máj 2024

Za mna urcite sa to neoplati, ked si myslis, ze tam kupis lacne znackove veci. Ano, co je lacne je predpotopne, posledne velkosti, modely ktore nikto nechce a nepredali sa. Urcite ale nepocitaj s tym,ze tam kupis za par EUR. Ano, su tam zlavy, ale pre mna nie natolko atraktivne, aby som tam chodila nejak pravidelne. Ja si lepsie kupim online. Predtym sa viac oplatilo ako teraz. Ked si naratas este k tomu cestu, co budes mat naklady a nakoniec nic nekupis, tak to je o nicom. Ja som mala kolegynu, co si myslela, ze tam znackove veci po par EUR kupi a bola sokovana, citujem "Ved tam su normalne tie veci v cenach ako v obchodoch, to som si myslela, ze tenisky kupim za 5 EUR".
Co sa tyka tych naozaj drahych, ako je napriklad tam Prada, Gucci, Burberry, tak tam su outletove veci (urcene pre predaj v outletoch) a vobec nie za lacno.

tiezjedna
20. máj 2024

Jediné Outlety, v ktorých som padla na prdel z cien a kúpila kufor navyše boli tie v Amerike. Inak vôbec.

kiwi3
20. máj 2024

@tiezjedna to si mala asi stastie, lebo ja som vsade v usa videla tiez skor take vybehove veci, aj ked ceny ok. akoze hrabalo sa tam dobre, ale nakoniec som si vzdy racionalne zhodnotila, ze vlastne nic nie je take vynimocne, aby som to potrebovala kupovat. ale pravda zase je, ze som nepozerala kufre 🙂

ivuska027
20. máj 2024

@cocolinka ak chceš len obyc značky, tak nike je tam drahy ako hovado, nech je akcia aká chce, u nás to vždy vyjde lepsie. Adidas sa mi tiež zdá u nás lepší. Čo maju lepšie ceny, tak vans, hodinky sa tam oplatia, Lagerfeld máva brutal zľavy niekedy, rituals, manner tiež. Kedysi som chodila, ale teraz uz nie som nejak paf z toho.

queen_mary
20. máj 2024

@ivuska027 rituals uz tiez nie su take zlavy. 30 centov na kreme na ruky velkom to spravi teraz 😀

tiezjedna
20. máj 2024

@kiwi3 nakúpila som výborne v Colorade a vo Vegas👍 A fakt do outletu nechodím nakupovať výnimočné veci, proste to boli handry a boty, ktoré sa mi páčili, kopu vecí pre deti (hlavne športové značky), zopár dizajnových pre najstaršiu, pre nás. Ale za to isté chcú tunajšie obchody 3násobok, a v outletoch ich ani nestretnem (CZ), tak prečo to tam nechávať, že...? 🙂

ivuska027
20. máj 2024

@queen_mary ale! 😳 Prekvapila si ma. Kedysi bol velky rozdiel. Tie peny boli po 6€, u nás 10. Voňavky skoro o polovicu menej. Je pravda, že som v Ritualse nebola zo 2 roky 🙈

gab1sol
20. máj 2024

@cocolinka posledné roky myslím, že už to nie je to, čo bývalo… Kedysi som si tam vedela nakúpiť. Teraz, ak sú akcie, je tam veľa ľudí a nedá sa tam pohnúť. Ak akcie nie sú, nemám pocit, že sa tam dá kúpiť výhodne…

cawes
20. máj 2024

Bola som tyzden dozadu. Adidas superstar novy model zo 100€ na 50€, Nike tenisky jordan 62€ a normalne tenisky nike pre maleho 30€, rituals sa mi tam vzdy oplati ale kupujem len to co maju v extra zlave. Karl Lagerfeld mava mefa zlavy mam odtial tricka za 20€, adidas tricko za 18 a bunda za 40€. A klasika haribo kilove balenia.

muchotrafka298
20. máj 2024

@ivuska027 ja ked som tam bola naposledy, tak som si nakupila zasoby toho, co bolo vo vypredaji. A to boli sprchove peny co koncili, tak tie stali tusim tych 6 EUR. Teraz su tam ceny take (kolega bol, tak som chcela, ci by mi nieco nedoniesol), ze na sprchovej pene bol ten rozdiel minimalny, kremy na ruky par centov. V zlave nebolo nic, co mi poslal odtial fotky. Takze ani toto sa uz neoplati.

sintra
20. máj 2024

Poviem ti to takto: ja si tam nakupit neviem, moj muz napriklad ano, ma odtial kopec veci.

luccija
20. máj 2024

Ja chodím kvôli Geoxu a vždy kúpim.v Nike sme asi vychytili nejakú akciu boli dobré ceny.V Only mali na prekvapenie pekne a lacné veci.V Ralph Lauren tiež tričká, Polo tričká

engel76
21. máj 2024

@cocolinka dnes som nahodou bola. Nic som nekupila. Vsetky ceny isli hore, kvalita dole.