Ahojte najdem tu nejake mamicky slovneky,ktore ziju vo viedni.rada by som nejake spoznala zijem vo viedni a nemam tu kamosky maminy.dakujem.zuzka.
@jokers303 urcite ano, akus sa spytat aj tu
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/rakusko/
😉
nejake baby maminy vo viedni v 21 bezirku su tu??
ahoj. baby neviete mi poradiť nejaké kvapky proti kolike novorodenca čo sa predávajú v rakúsku? dík
ahojte,ja byvam s rodinkou v 16 a hladam kamosku s ktorou by som si mohla pokecat a pripadne by sa moje deti mali aj s kym pohrat ,co by bolo fajn,mam dievcata 14,4 a 2 rocne.ak ste niekto v okoli ozvite sa,budem rada =)
ahoj ja byvam v 22 v susenbrune
sice neviem,ako daleko to od nas je,ale nevadi =)pozriem v mape =)
mas deticky?alebo prave cakas?ja mam 3 baby =)
ahojte aj my sme tu 🙂 byvame v 5. akasi je ta vieden velka každa v inom bezirku 😒
ahojte, ja byvam so svojim 19.-mesacnym syncekom v 17. Bez. Tiez tu nikoho nepoznam, tak by bolo fajn spoznat niekoho s kym sa da pokecat a pre mojho synceka najst kamosa na hranie 🙂
Ahojte.Najdu sa tu mamicky v okoli 3 bizirka na kocikovanie a kavickovanie 😀
my mame 2,5 ročnu slečnu 🙂 čoskoro sa budeme sťahovať takže dufam niekde bližšie ku niektorej z vás,my tiez nikoho nepozname 😒
Ahojte 🙂 Som happy ze som nahodou na Webe natrafila na tuto stranku - uz dlho sa snazim najst slovenske mamicky zijuce AT. Zijem tu 7 rokov a momentalne som na materskej s pomaly 4-mesacnym syncekom 😀 ..
Velmi ma potesi ked sa ozvete - zacina mi padat plafon na hlavu 😉 a najmä to bude skvele pre deti koli slovencine atd.. Este pred rokom som byvala vo Viedni (6 a 21 Bezirk) momentalne som mimo Viedne ale mam auto a vo Viedni som ca. za 15 Minut.. Tak tesime sa 😀
ahojte, ja by som tiez rada spoznala nejake slovenske maminky 🙂 . byvame v 22. bez, trochu daleko 😒 , ale budem rada ak sa niekto najde 🙂
ja som doma v gerasdorfe - no na kraji 21 a 22. ale autom dost mobilna. synacik ma 13 mesiacov. ma niekto chut na stretko? Napr. spolocne ranajky??
ahojte my byvame v 21 uz mam jedneho syna fast 9rokou a teraz sme v 11tyz. Vo Viedni zijeme uz par rokou ale este nebol cas si najst nejake slovenske mamicky na kavu.tak ale teraz uz hadam bude pomaly cas nieake najst na taracky a tu kavu .... ?
Ahojte, hladam niekoho (slovak/cech), kto sa pohybuje v Rakusku (hlavne Niederosterreich, Burgenland, Vieden), vie vyborne po nemecky a pracuje (obchoduje) v stavebnictve. Ak niekoho takeho poznate, dajte mi, prosim, kontakt do IP. Velmi pekne dakujem.
Ahoj, ja mam 22 mesacneho synceka a rada sa stretnem s mamickou z 3. Bezirku. Chodievame do Prater parku v 2. Bezirku. Tesim sa na stretnutie.
Ahoj,sme v 12.Bez....máme 14 mesačného syna a hľadáme si nejakých známych s diťaťom v približnom veku,ako má náš syn....Budeme radi,ak sa nám niekto ohlási.
Hallo su tu nejake mamicky slovenky vo viedni???prosim ozvite sa.dakujem zuzka. 🙂