Lyžiarske stredisko v Rakúsku

sinda11
2. jan 2024

Dobry den,

viete mi odporucit lyziarske stredisko v Rakusku,kde sa vysantia deti 3,6 rokov s lyziarskou skolou. Ubytko staci nejaka chata alebo u domacich + skipasy. Normalna cena . Diki

sense
2. jan 2024

Nám sa páčilo v Hintertuxe, St. Anton am Alberg bol fajn, aj Ischgl ale tam som bola ako bezdetna

muchotrafka298
2. jan 2024

Su aj CK, ktore toto zabezpecuju. Pre info Ti sem davam link. Aby si vedela predstavit, ake lsu tam priblizne ceny. Lebo nepises rozpocet, lenze "normalna cena". Tam nie su uplne lacne skipasy, ani instruktor pre deti.

https://www.hitka.sk/lyzovanie/lyzovanie-v-raku...

raffaella
2. jan 2024

Do AT chodime lyzovat kazdy rok, deti sme postavili na lyze ked este nemali ani 3r a odvtdy tam chodili kazdy rok do lyziarskych skol - Flachau, Wagrain, Filzmoos, Obertauern, to su take velke strediska pomerne blizko z Bratislavy. V AT su vyborne vybavene aj mensie strediska, mavaju Family Weeks kedy casto detsky skipass je zdarma (pokial ma dospely zakupeny skipass na 6 dni), zvacsa su to akcie v marci kedy uz aj byva menej ludi v strediskach.
Lyziarske skoly pre deti su na vysokej urovni, deti lyzuju doobeda aj poobede, na obedy ich bravaju do restauracii v ski chatach/baroch, obedy vsak nie su povinne a da sa usetrit na tom ak by si chcela (dieta v case obednej pauzy je s rodicmi, poobede sa ku detom prida opat). Pocet dni v lyz. skole je vzdy volitelny, cize je na vas na kolko dni deti prihlasite a ci mate zaujem o poldenne kurzy alebo celodenne. Tiez casto hotely, ktore su so skolami spriaznene maju v dohodnutych skolach pre svojich hosti zlavy.
Ale teda - co je normalna cena? 🙂 Treba si pozreit cenniky lyz. skol a skipassov a potom ubytko.

onedaynick
2. jan 2024

@sinda11 co to je "normalna cena" ?