Lyžiarske strediská v Rakúsku

sinda11
9. júl 2023

Hladam na zimu lyzovacky v Rakusku. Este sme tam neboli preto chcem odporucit lyziarske stredisko vhodne aj pre deti, nie moc preplnene? Diki za rady

janocka
9. júl 2023

@sinda11 odporucam Niederalpl. Nie je preplnene, je vhodne pre rodiny s detmi a pri kupe dospelackeho skipassu, maju detis skipass zadarmo

andrea_82
9. júl 2023

Nasi chodia uz niekolko rokov do Hochkaru, syn mal asi 10 rokov, ked tam bol prvy raz.

natalienka12
9. júl 2023

My chodime do Flachau.

yanni
9. júl 2023

@sinda11 zalezi ake stare deti. Do tu spominaneho Flachau sme chodili aj my ale s fakt malymi detmi 3 az 6 rokov. Potom to uz pre tych väcsich bol nuda, prakticky je to tam male a flach". Ziadny ziadny kopec. Cize ako sa narodila starsia dcera (najstarsi mal 9 rokov) sme uz boli rpvy krat v Saalbach-Hinterglemm a tam chodievame doteraz. Obidve dcery sa uz naucili lyzovat tam, takstarsi je uz takmer dospely.

maximilian
11. jan 2024

@yanni môžem sa spýtať kde sa je najlepšie ubytovať , s akým hotelom či apartmánmi máš skúsenosť v tomto stredisku? Ďakujem.

yanni
11. jan 2024

@maximilian v ktorom? Flachau alebo Saalbach?

mamaaja82
11. jan 2024

St.Johann in Tirol 😍

lucinddas
11. jan 2024

@yanni ja by som chcela poradiť úbytkom vo Flachau

lucinddas
11. jan 2024

Neboli ste niektorá v Molltaler Gletscher?

yanni
11. jan 2024

@lucinddas velmi neporadim, my sme chodili leto-zima na Bauernhof. Stale na to iste miesto. Teraz uz prakticky 8 rokov chodime do Saalbach do Kinderhotel a uz by som nemenila. Keby som mala ist znova do Flachau, tak tiez uz len niekde do hotela s minimalne polpenziou (ranajky-vecera) a aspon bazenom a nejakou hernou pre deti. Ono da sa najst vselico ale zalezi kedy chcete ist, to treba bukovat rok dopredu. Ale ak ti nevadi vyvaranie alebo neustale chodenie po restikach, tak na sukromi (penziony, apartmany) najdes aj spontanne napr. na booking. com. Ale ako som uz vyssie pisala, Flachau je tak pre uplnych zaciatocnikov (a nehovorim teraz o detoch, kedze pre deti mas v kazdom stredisku daky "mini" kopcek).

maximilian
13. jan 2024

@yanni Saalbach. Ďakujem

yanni
13. jan 2024

@maximilian do Ellmauhof im Hinterglemm chodievame. Je to priamo na Piste, cize nie sme odkazani ani na Auto ani na Shuttlebus. Deti z ich partnerskej skoly maju k dispozicii vlacik, ten ich odvezie a aj po vyucku dovezie spät do hotela. Ale ke to Kinderhotel, cize drahy a oplati sa fakt len s detmi, ktore nevedia/sa ucia lyzovat a zaujimave tak do 10 rokov. My ideme teraz v marci a mozno este aj o rok a uz tam koncime a budeme hladat (zase len hotel s minimalne bazenom) nieco ine. Alle ostavame verni Saalbach.

maximilian
13. jan 2024

@yanni ďakujem, my máme staršie deti, tak niečo pohľadam.

yanni
13. jan 2024

@maximilian skus cez booking.com. Tam vzdy nieco je. Bez deti sme boli v Hotel Alpine Palace. Je priamo na Reiterkogelbahn.

maximilian
13. jan 2024

@yanni ďakujem pozriem