Predavaju sa este listky na vlak z BA Petrzalky do Viedne spiatocne ktore zahrnaju aj mhd vo Viedni? Ak ano, da sa to kupit len priamo na stanici a nie online?
Kedysi cez app bol ten celodenný lístok lacnejší než v automatoch vo Viedni. Nejak 5-6€ vs 8€
Je to tak išli sme vlakom , mhd 2 dospeli plus 2 deti a vyšlo to drahšie ako autom a ešte je aj človek unavený z chodenia, lebo sa musíš peši busim dopraviť na zastavky. Možno pre pravidelných cestujúcich s mesačníkom a preukazkami sú výhodnejšie ceny ale jednorazovo sa neoplatí
@katulienkax vazne mi nechces povedat, ze premavat sa po viedni ako turista je autom vyhodnejsie a pohodlnejsie ako mhd…..😂, najst v tomto meste a o centre uz ani nehovorim parkovisko je celkom slusny adrenalin, to parkovisko tiez nieco stoji a nie je to malo, o zapchach uz ani nehovorim. Celkom ma bavite👍🏻😅
Deti do 15 rokov majú počas prázdnin a štátnych sviatkov mhd zdarma. V Rakusku platí aj naše slovenské ZŤP , len pre info 🙃 metrom ste rýchlo, efektívne a spoľahlivo vsade. Keď sa neponáhľame, ideme elektrickou . Môj subjektívny názor, keďže mám čo to pochodene, autom do Viedne je zbytočne .Ale každý ako preferuje, my sme pohode aj v metre.
Inak, všetci tí multikulti ľudia z metra, ktorí tu boli spomenutí sa vyskytujú aj v centre, obchode, na chodníku, v parku atd . 🫣
@jenn7 presne ZOO, technické múzeum , aj taký Meta Stadt sú od centra dosť ďaleko.
Inak odporúčam ísť sa najesť na Naschmarkt , atmosféra, ľudia , proste super. Sobotu sú tam aj trhy starožitnosti. Tam z bezpečnostných dôvodov nikdy nejdem autom 🙈🫣
@vintage_lady napisala "Inak odporúčam ísť sa najesť na Naschmarkt"
To je dobrý tip. 10 minút z Karlsplatzu. Running Sushi je moje obľúbené. 😉
uz nie su v ponuke tieto kombinovane listky. Ja jar sme isli vlakom do Viedne z Petrzalky a oznamili nam, ze sa uz nepredavaju.