Lake Neusiedl (Neziderské jazero)

21. mar 2022

Ahojte boli ste tam? Chcem sa ist pozriet to sa nachadza v rakusku? Da sa prejst cez hranice normalne alebo vyzaduju covid pass

krkavcia_mater
21. mar 2022

Kontroluju očkovanie, je to v Rakusku. Je tam nádherne. Boli sme v sobotu a kontrolovali očkovanie na hraniciacb

xjakubikovak
21. mar 2022

Ak ste očkovaní tak choďte, je tam krásne 🙂

autor
21. mar 2022

@krkavcia_mater dakujem pekne 🙂

zmrzlinka2021
21. mar 2022

boli sme tam asi stokrat, je tam fajn, mozete si obehnut cele jazero aj na bajku
Ale na balaton to proste nema

keira111
21. mar 2022

Na hraniciach platí momentálne na vstup do Rakuska rezim OTP

vroni
21. mar 2022

Nekontrolujú očkovanie, akurát na hranice je treba test. A od stredy zase bude treba vo vnútorných priestoroch masky. Je tam pekne, ale ešte bude trochu chladno.

autor
21. mar 2022

Ockovani niesme len prekonany .. takze musim mat test a musi mat test aj 3rocna?

vroni
21. mar 2022

Trojročná nemusí mať vôbec nič. Ak máte doklad o prekonaní (s kódom), tak tiež nič, ak nemáte, tak test na hranice (stačí antigen)

palicka
21. mar 2022

Celé jazero je akoby v ohrade a cez leto kontrolovali aj pri bráne. Cistucko, … proste Rakúsko.

vroni
21. mar 2022

@palicka, v lete kontrolovali, boli iné predpisy. Teraz už nekontrolujú nič

palicka
21. mar 2022

@vroni jasne

vroni
21. mar 2022

@palicka, 🤣🤣🤣 Co ale neznamená, že si do leta nejakú blbosť nevymyslia...

palicka
22. mar 2022

@vroni mne to neprišlo ako blbosť. Slušne požiadali, ukázali sme COVID pas a bez problémov sme prešli. Ja s tým nemám teda žiadny problém. Ale nerozvádzajú, lebo sa tu debata strhne úplne iným smerom, ako ju chcela autorka.

vroni
22. mar 2022

@palicka, nie, ja sa tu už len smejem (nie na tebe ci koni, na rakúskej organizácii). Od minulého pondelka zrušili masky, od zajtra ich zase zavádzajú, od prvého apríla išli rušiť testy, teraz zase nie a každý predpis sa mení nie len každý týždeň ale aj každých 5 kilometrov, lebo každá dedina ma vlastný. Preto vravím, že blbosť, lebo ani zodpovední už nemajú prehľad, čo a kde práve platí. 🤦‍♀️ Zatiaľ netreba nič, ale už hlboko uvažujú o znovuzavedeni 3 g (slovenské OTP), takže o pár dní to zase môže byť úplne inak.