Kúpaliská v Rakúsku

lega35
23. júl 2024

Ahojte dievčata,
mate dajaký tip na dobre kupalisko v rakusku blizko hraníc SR?
aby to nebolo viacej ako cca 40minut.
Dakujem moc

vroni
23. júl 2024

@lega35, no.... 1) definuj dobre kúpalisko. Vybavenie, vyťaženosť, výška vstupného, bufet, veľkosť, možnosti pre deti? Čo musí mať a na čom ti nezáleží.
2) aby to nebolo viac ako 40 minút od Bratislavy alebo Kutov?
Je ich strašne veľa. Čím väčšie a lepšie vybavené, tým plnšie.

misinka0611
23. júl 2024

Bruck an der Leitha

lega35
autor
23. júl 2024

@vroni myslim nie moc daleko, primerane vstupne, aspon jeden bufac, a samozrejme nie hlava na hlave. A mam 11 a 14 rocne deti, tak uz nepotrebuju detske atrakcie ale tobogan je fajn-
. pozerala som v Haiburgu, ale nepoznam, len cez net.
Myslela som ze niekto z Vas chodi a pochvaluje si , tak da dobry tip.
Dakujem pekne

lega35
autor
23. júl 2024

@misinka0611 dakujem kuknem

vroni
23. júl 2024

@lega35, Hainburg je fajn, veľký, ale hlava na hlave. Bruck je menší a menej napchaty, ale mimo jednej šmykľavky je tam len skokanska veža. Od Bratislavy smerom na Gänserndorf je Matzen a Schönkirchen-Reyersdorf, menšie kúpaliska, ale málokto ich pozná a bývajú prazdnejsie. Klasickým smerom po diaľnici je ešte kúpalisko v Prellenkirchen a Gols, jedno má tobogan, druhé vodný vír, ale tiež sú to malé kúpaliska a cez víkend hlava na hlave (nie až tak ako Hainburg ale dosť). A do 40 minút stihnete aj Schwechat, tam je veľké kúpalisko s toboganmi aj skokanskou vežou, predpokladám, že nebude zvlášť plne, je ďaleko pre Bratislavčanov aj Viedencanov a stále je to maličké mesto.... A u miestnych veľmi neoblubene (netuším prečo. Mimo faktu, že je tam letisko a rafinerka).

janocka
23. júl 2024

Ja mam rada kupalisko v Bruck an der Leitha a este rezort s bazenmi vnutronymi a vonkajsimi a jazerom - St. Martins Therme vo Frauenkirchene. Tam sa oplati ist prve 2 julove tyzdne ked maju akciu, ze deti ked donesu vysvedcenie, ze vystupne neplatia, lebo 4 clenna rodina len za vstupne da vyse 100€. Je to cca 40min. od BA

vroni
23. júl 2024

@janocka, no, st. Martins je ale pekelne drahé. Nielen vstupné, aj vnútri.

majlo1234
23. júl 2024

A nejake prirodne viete odporucit? Ja som to mala volkde ulozene a uz to neviem najst. Viem, ze su nejake kusok od hranic ale kdeee?😇

janocka
24. júl 2024

@vroni áno, je... to jedlo majú veľmi drahé. Spravila som to naposledy teda tak, že som doma ráno spravila lievance, to mali ako hlavné jedlo a v reštike si dali len fritátovú polievku.. no a ešte sa dotlačili ovocím a keksíkmi

lega35
autor
24. júl 2024

Dakujem vam dievcata, za rady. urcite daco vyskusam
pekny den vam

barb0renka
27. júl 2024

Este je pekne bio- kupalisko aj v Neudorf pri Parndorfe.

lega35
autor
29. júl 2024

Ahojte dievcata,
tak som bola vyskusat kupko na kupalisku v Prellenkirchen.
Voda fajn, prostredie upravene, take male kupko,
Ale musim povedat ze strasny bufet tam bol.
boli tam 3 nemozne rakusanky, ktore to nezvladali , odstali sme si poriadnu radu asi 40minut a potom nam pri okienku povedali ze uz nic nerobia, len hod dog, hranolky a langos.
a teda neviem, ale mne sa zda ze za 15ks hranoliek zaplatit 4.5e je dost.
Ale asi som uz z ineho sveta.
tak snad nabuduce natrafime na lepsí bufác.