Kedy sú výpredaje v zime v Pandorfe?

22. sep 2024

Neviete ci sú v jeseni/zime výpredaje v pandorfe ? Kedy s aoplati ísť?

blondiee83
22. sep 2024

Podlq mna nikdy 😁😁😁
Možno este povianocne, novoročné výpredaje...Ale ani to si nie som úplne istá... ja som posledne dva roky veru nepostrehla nejake extra vypredaje. Podla mna Parndorf po covid obdobi uz nie je to, co byval...
Predtym sme vždy sme odchádzali s autom plným tasiek, teraz ledva niečo. Mam pocit, ze tie ceny uz nie sú ani pre strednú triedu... ale nekonkretizujes, čo by si chcela, na aké značky si viac menej zameraná

kris_tin257
22. sep 2024

Teraz tretí augustový týždeň sme natrafili na super výpredaje v Karl Lagerfeld a geox, pred rokom najlepšie výpredaje boli prvý augustový týždeň .... V zime skúsiť v januári ísť ono zakaždým su dobre vypredaje v iných predajniach či idete na začiatku či na konci januára 😊

martinmmartin
22. sep 2024

Tu by som chcel pripomenut ze svetove znacky predavajuce v outletoch je scam jak brno. Presviedcaju kupujucich ze ten tovar je uplne rovnaky ako v kammennych predajniach akoze uplne zazrakom nepredany lebo im akoze ostal a podobne hovadiny......Ak by to bola pravda tak v outlete mas 3svetriky XS , 2 Sukne 5XL a 23 nesparovanych ponoziek.....
Outletovy tovar je robeny iba pre outlety a podla toho to aj vyzera, kazda firma si zalozila podobne znejucu dceru- napr Ralph Loren si zalozili firmu POLO-Ralph Loren s tym istym logom, ktora ale masovo chrli lacne a horsie usity tovar IBA pre outlety.
Robia to vsetky firmy a je to vlastne legalizivane falsovanie vlastneho tovaru.
Tu je presne opisane ako to robi GUCCI, kde su presne rozdiely a ako poznat tovar robeny iba pre outlet

https://www.youtube.com/watch?v=03uqgzb3xkw
martinmmartin
22. sep 2024

@kris_tin257 nenatrafili ste na vypredaj. Natrafili ste na obchod co si otvoril Lagerfeld a predava tam veci za ich naozajstnu cenu - urobene iba pre outlet v inych tovarnach inymy pistupmi a inymi materialmi. a preto ze plebs je ochotny uverit logu a nevsimne si ze si kupuje tovar za riadnu cenu ked mu tam daju 3nalrpky ze akoze zlava.

kris_tin257
23. sep 2024

@martinmmartin mne je to jedno nakúpila som tam super veci ktoré som popredala ďalej a dobre na tom zarobila 👍 ako zakaždým 😊

fion22
27. sep 2024

@martinmmartin to máš pravdu, ale podľa toho ako čo. Veľké značky ako Polo, Tomy hilf...gucci vyrábajú rovno veci do outletu a ani sa tým netaja, to je pre tých, kto má rád značku a nie kvalitu...a nemôže si dovoliť originál drahé kúsky...ale sú tam aj malinké nenápadné obchodíky, ako napr Palmers, Brax, kde je naozaj len ten zvyšok...obrovské a najmenšie, napr ja si v kamennej predajni neviem kúpiť podprdu 70E 75F, lebo ich majú 1-2 a už ich kúpi niekto predo mnou...pani predavačka mi hovorila, že mám prísť v Októbri, že im pozvážajú letnú sezónu z okolia...
Bývalí sme 5 min odtiaľ a v zime sme sa tam chodili prechádzať s Coffee to go...a naozaj nejaké extra výpredaje nebývajú