Ahojte chystame sa cez vikend a chcela by som sa informovat ohladom parkovania. Oplati sa zaparkovat vo WIPARKU? Keby chcem niekde na ulici plati ze cez víkendy je zadarmo? Alebo mi viete odporučiť ktorý Park+Ride je najbližšie? Ďakujem
Ja som to dala vzdy do tej podzemky tam blizko, nemam nervy tam kruzit. Tam parknut na ulici je stastie ( roky som zila vo Viedni ). Lebo tych par eur je mi uz jedno. Za mhd das 2,40 na osobu.
a musis parkovat hned tam? ved vo Viedni mas plno P+R, kde celodenne parkovanie stoji do 5 EUR, a niekedy mas hned aj vstup do metra
@liz_lemon no ja s detmi ( nielen nasim) sme tam boli x krat a decka boli za 4 hod tak kaputt, ze sme max sadli niekde okolo na zmrzku a oni tahali na Bratislavu, my zase po svojom. My tam chodime dost casto, mlady zboznuje rybicky a zveri celkovo. P+R je super ked ode clovek po celom meste. Hoci oni P+R sa mi uz stalo, ze bolo Komplet booked ( Spittelau). Vzdy volny bol Erdberg.
My sme parkovali v tom Spittelau naposledy. Decka mali zazitok aj z metra a na poobedie sme sa zastavili este v prirodovednom muzeu, takze sa to oplatilo
zavisi, ci sobota alebo nedela, inak sa parkovalo
my sme boli v nedelu, stali hned 100m od Haus, neplatili nic za parkovanie, dalo sa na ulici zadarmo.(pozrela som spatne listky, kedy sme boli)
dva roky dozadu.
urcite pozri na ich webe, bude tam odporucanie, kde parkovat
neviem ako je to teraz