Dm v Rakúsku

ema229
15. okt 2022

Ahojte, neviete náhodou či je možné objednať z Rakúskej DM cez DPD na Slovensko? Hľadam čítam a nikde to nevidím. Ďakujem

stellarstar
15. okt 2022

@ema229 nie nemôžeš ale môžeš objednať na predajňu a tam vyzdvihnúť

ema229
autor
15. okt 2022

@stellarstar na slovenskú predajňu??

stellarstar
15. okt 2022

@ema229 nie AT

ema229
autor
15. okt 2022

@stellarstar tak to áno ale ja som chcela na Slovensko

stellarstar
15. okt 2022

@ema229 veď bývaš v Blave, kukni kde máš najbližšie mesto dedinu a máš len na skok

luliu
15. okt 2022

@ema229 nie nedá sa to. Zbehni do Hainburgu a máš

ema229
autor
15. okt 2022

@stellarstar už aktuálne nie

lucik194
16. okt 2022

@stellarstar zboznujem ludi, kt. nevedia ze Blava je potok pri Trnave

nie Blava nie je Bratislava.... treba si to zapamatat, preco urazas hlavne mesto krajiny kde zijes?

@ema229 z AT sa neda na SKK objednat

stellarstar
16. okt 2022

@lucik194 a tebe nie je jedno či napíšem Bratislava alebo Blava? Vy už fakt v takýchto maličkostiach hľadáte problém? A nie neurážam hlavné mesto a ani teba a odkiaľ môžeš ty vedieť že kde ja žijem? A čo teba do toho kde ja vôbec žijem? Ah jaj no nie je problém treba hľadať a skákať na druhých. Prečo nie!
A dovolím si aj teba opraviť Slovensko nie je SKK ale SK alebo SVK tak láskavo neurážaj ty štát v ktorom žiješ 😉

lucik194
16. okt 2022

@stellarstar joj prepac, niekto je urazlivy,

vies co nie, nie je mi to jedno, Bratislavcania neurazaju ine mesta tym, ze ich skratia, vyslovia zle, proste ked je nieco nejako napisane a sa vola tak nech sa to aj - ten nazov pouziva..... uplne normalna vec

nie je to, ze som si chcela rypnut, ale predstav si ked mi spoluziaci zacali rozpravat o Blave a ja som im zacala urazat a nazivat mesta a dediny kde byvali inym menom, pochopili o com to je..... je to slusnost.

a nepoznam ziadneho bratislavcana co povie Bratislave Blava, lebo to Blava nie je.....

stellarstar
16. okt 2022

@lucik194 ja som sa neurazila 😅 tak náš sused zhodou okolností je tiež z Blavy, s manželkou sa presťahovali k nam do dediny, ca 50 km od BA a on tiež našu dedinu vola inak a Bratislave vraví Blava 🤷‍♀️😅 tak co mam teraz robiť mu robiť hodiny SJ?
Ži a nechaj žiť ✌️

stellarstar
16. okt 2022
bessie12
16. okt 2022

@stellarstar
@lucik194 ale prosím vás. Nehadajte sa kvôli takej prkotine. Blava či Bratislava, tak či tak všetci vieme o aké mesto sa jedná 🙂