Ahojte, potrebujem radu idem podávať daňové priznanie, neviete náhodou či tam môžem dať aj sumu za nový telefón ako werbungskosten ktorý som kúpila minulý rok vo februári? Stála 1000 e. Ďakujem
@vroni na nete som sa teraz dočítala že sa dá keď cena bola do 800 e netto, cena nad 1000 e na dva krát. Ale pre istotu asi radšej zavolám na FA a opýtam sa tam. A tom potvrdení od zamestnávateľa som ešte nikdy nepočula ale ďakujem
@vroni prosím ťa mám jednu otázku, poistenia už nie sú zdatiľné? Som akurát volala so svojou poisťovňou kvôli inej veci a som sa dozvedela že Unfallversicherung, lebensversicherung atď sa už nedajú odpísať? Vďaka
@stellarstar, o tom som nepocula, ale opýtam sa účtovníčky. Potvrdenie davam chalanom každý rok, ale oni kupujú počítače a výbavu, možno treba až od istej sumy....
@stellarstar, poznám to tak, že môžeš, pokiaľ ti zamestnavatel potvrdí, že je to relevantne pre výkon tvojho povolania. Ale inak nie. Ale nie som účtovníčka, čiže to netvrdim ako stopercentnú informáciu