Ideme zajtra do K1 shopping, chcem pozrieť hlavne drogériu pre dieťa 2r a aj pre domácnosť, nejaké trvanlivé potraviny na vianoce, mozno mäso, a ešte nejaké svetielka v actione alebo podobne, viete ti povedať ze co sa tam toto dní oplatí nakúpiť? Ďakujem
Pozrite aktuálne letáky
Zalezi od toho, co povazujes za vyhodne ty sama. Pretoze ja napriklad som tam uz mesiace nebola, lebo ma nebavi to mnozstvo ludi, ktore tam je. Nemozem ist rano v pracovne dni, v sobotu je to masaker a cez tyzden po 17,00 tak isto. Pozri si letaky jednotlivych obchodov a urobis si obraz o cenach aj o tom, co by si eventualne nakupila. Pozor, letakove veci v Penny alebo Spar su casto vypredane. Za mna je tam napriklad maso drahe. Co sa tyka Action, tak velakrat co som tam bola boli veci prebrate a teraz je uz asi aj neskoro na vianocny tovar, ten mali naskladneny niekedy v septembri.
@muchotrafka298 my sme boli minulý týždeň a mali celkom dosť vianočných veci ale za mňa už sa veľmi neoplatí tam ísť lebo ceny sú podobné ako tu a veľa co sme chceli kúpiť v hofferi ani nemali
@mimuska328 toto je presne ten problem, ze ides tam za konkretnymi vecami, ktore su proste vypredane. V podstate zbytocne ides, lebo nekupis a stratis zbytocne cas. Jasne, ze ja prachy na benzin. Mne sa to stalo velakrat, ze som isla za konkretnymi vecami a neboli.
ak sa nezmenili, tak sladene napoje tam mavali fajn (s cukrom a nie sladidlami alebo inymi nahradami), tiez kuchynske papierove utierky neporovnatelne kvalitnejsie (pri vianocnom vysmazani idealne...) a aj kompty sterilizovane su fajn. Maslo niekedy mali v lepsej akcii ako tu, atd... Na oblecenie, alebo hracky to chce ozaj vela pobehat, ale vyber bol vzdy prijatelny, iked nie lacnejsi ako u nas.
A treba nám tam diaľničnu známku? Ideme z modrý, po tej novej D4 a Jarovce
Ked ides po dialnici (D4) tak co myslis treba? netreba? Ved skus prinajhorsom ti pride pozdrav od dialnicnej spolocnosti alebo ako sa to vola 👍
Drogeria je tam dm a bipa - pozri si ceny na nete a sama si povedz, co sa ti oplati. Pripadne muller, to je taka vsehochut.
Potraviny - hofer, spar, billa, penny, lidl, obchod s biopotravinami a radatz masiarstvo - pozri letaky a web a uvidis, co sa oplati. Nieco je lacnejsie, nieco drahsie, ja akcie neriesim, kupujem to co potrebujeme alebo na co mame chut.
Este tam je taky “outlet” alebo ako to nazvat, thomas philipps, to je tiez taky mix, aj nieco z drogerie aj z potravin, ale nemaju staly sortiment.