Ahojte, v nedeľu cestujem na tri dni do Viedne s tromi teenagermi na výlet. Čo odporúčate, aby sme si pozreli? Zatiaľ mám v pláne prírodovedné múzeum, prater, hundertwasserhaus, schonbrun, dóm sv. Štefana. Zistila som, že vcelku dosť atrakcií je do 19 rokov zdarma, takže by som platila iba ja. Belvedere máme dosť blízko ubytovania, stoji za pozretie? Pohybovať sa budeme metrom. Ak máte ešte nejaké tipy, čo decká bude baviť, poteším sa 😉❤️
Majú 14, 14 a 17 rokov.
Ďakujem veľmi pekne😘
Ja som domaca a vsetkymi desiatimi odporucam Time Travel a Sisi's amazing yourney. Budete uneseni!!! Je to 5 minut od Stefanskeho.
Mne sa veľmi páčia cisárska hrobka
dom mora urcite. zoo ma vieden taku ze s kamoskou - dvadsiatnicky - sme tam stravili hodiny....
Haus des Meeres je fajn, cez vikend ale plati kazdy a ziadne zlavnene, takze rataj 19 na osobu a teraz pocas leta cez vikendy mega vela ludi, ziadna klima, vlhko...Schoenbrunn si vypytaju po 5 euru aj do kazdej jednotlivej zahrady...Belveder je krasny, isto sa oplati, odporucam na vikend hop on/hop off bus, maju modru a cervenu linku, prevedu ta vlastne vsetkymi atrakciami a pocas jazdy si vyskocis kde len chces, mas takto aj v tom cestovne
@jaja1979 Zoo, haus de mare,