Čo odporúčate vidieť vo Viedni?

20. feb 2023

Chceli by sme ist do prirodovedeckeho ci technickeho muzea plus sa niekde potulat po Viedni.Co mi odporucate vidiet?Nejaky trh, pekny park, dobre jedlo cokolvek, shopping pre 16 r pubertaka.Ak je niekde po ceste aj termalne kupalisko ci blizko Viedne.

marci77
20. feb 2023

termalne kupalisko pozrite na google: st.martin therme
a familypark je super, ale ten otvaraju asi az v aprili
a tiez Neusiedersee je super, napr. Podersdorf: atmosfera ako pri mori, len voda je taka spinavsia (ale to je ideal v lete)

vo Viedni az tak poradit neviem, tiez sa chystame, tak som zvedava na odporucania

to technicke muzeum aj prirodovedne je super (deti do 18rokov tam maju vstup zadarmo)
my este Haus des Meeres by sme chceli navstivit
a klasika centrum je okolo Stefansdom

autor
20. feb 2023

@marci77 St.martin mam v plane, ked bude teplejsie nech mozeme byt sj vonku.V Haus des meeres sme boli vela krat.Boli sme vo vojenskom muzeu ja nie som fanusik historie, vojny, ale bolo to vyborne.Chcela by dom vidiet krivy dom ten pomalovanynenapadne ma nazov a Naschmarket.Motorikpark a vonkajsie ihriska su fajn, ale uz nie pre nasu vekovu kategoriu.

missviolet
20. feb 2023

Haus des Meeres nas s kamoskami bavil ak ako teenagerky aj ako dospele. Schonbrunn areal je velmi pekny - vyhliadka, park, aj vnutro.... alebo sa ist v centre prejst po hofburgskom areali