Ahojte keď idete do rakúska chodíte aj do drahých obchodov ako sú gucci či prada?
Ste spokojný s kvalitou oblečenia?
niesom si ista, ci vies, ze cim drahsi kus odevu, tym narocnejsia starostlivost. Saty, kostym su len do cistiarne. Nemozes to len tak strelit do pracky. Takze nez vysypes kopec penazi na kus odevu, spocitaj si, ci budes mat na jeho udrzbu.
Ale to su odevy z vyssej kolekcie. Nie, blbe tricko s pismenami, za ktore zaplatia zeny zbytocne raketu a modne domy ryzuju na ich blbosti.
@stellarstar vo Viedni a parndorfe sú napr
@shinon258 hej 😅 tak ja žijem asi inde ale nie tu u mňa horné Rakúsko nie je 🤷♀️
bola som takmer vo všetkých butikoch vo Viedni, aj v outletoch v Parndorfe, za mňa celkom fajn výber, obsluha tiež väčšinou milá, v pohode, ale ja to nejako neprežívam. U týchto značiek si kupujem keď tak prevažne doplnky - kabelku, peňaženku, topánky, šál, šatku, proste nekupujem si tam tričko ani rifle, ale doprajem si sporadicky, napr. na nejaký sviatok. Kvalita žiaľ aj u týchto značiek veľmi upadla, Gucci už nie je Gucci ako na začiatku, to isté ďalšie značky.
@stellarstar že si nevidela neznamená, že neexistujú. Normálne vo Viedni sú určite a to je snáď tiež Rakúsko…
Pre autorku: zrovna do týchto menovaných nie, nejako ma tieto gýčové dizajnérske značky neberú.
@sissy27 veď to mi je jasne ze Viedeň je v Rakúsku 🤣🤦♀️
@stellarstar to je ako v cechach. V prahe najdes, ale inde nie 😀
A teda outletove kusky v pandorfe..
Ano
ja som bola v obchide gucci ,prada v Milane,a uprimne nic z toho draheho gycu sa mi nepacilo.
Ano, bola som a sokovalo ma, ake su niektore znackove veci handry. Keby som to videla u cinana bez znacky, tak o to ani nezavadim. Bola som aj u Lagerfelda, skusala par veci a hruza, ani zadara niektore. Na druhej strane som videla aj take, ze uz z vykladu bolo vidiet, ze je to luxusna latka, aj sitie. Vo vacsine plati, ze platis len za znacku-inak su to obycajne veci, casto az nevkusne.
@stanulienkat suhlas, ked to vidi vystudovana odevna dizajnerka, oci sa jej pretacaju.
Ja si davam radsej sit na mieru. V poslednej dobe vsade doslova handry.
@babulkomale nie ze zla kvalita ale aky gyc a za aku sumu,ja mam radsej tie znacky za rozumnu sumu a aj kvalita ok,nie tie gycoviny co stoja akontri moje vyplaty a otras.Inak Prada,ja by som si tam topanky veru nevybrala,neznasam opatky.
Tak žijem v AT ale ani G ani P obchod som tu nevidela 🤣