dnes sa mi podarilo u Viedne vojsť na diaľnicu a nemala som zakúpenú diaľničnú známku, po 3 km som zišla prvý výjazdom, myslíte, že mi príde pokuta? môžem si teraz dodatočne kúpiť elektronicky známku? Ďakujem.
@kiki68 vieš mi prosím poradiť stránku, kde si ju môžem kúpiť? Ďakujem
Teraz už len čakat, či príde alebo nepríde pokuta. V AT to takto nefunguje, že kúpiš dodatočne, je tam uvedený čas kúpy a keď si niekde na kamere, tak i tam je cas
@luliu takže už nemusím kupovať teraz dodatočne?
bola to cesta z G3, tam sa mi podarilo vojsť na diaľnicu, ale hneď tak po 3 km som vyšla ☹
ja už by som nekupovala...
@deti95060810 ja neviem, čo mám robiť... ach, to keď mi príde taká mastná pokuta... ☹(((((((((
Stalo sa, už s tým nič neurobis.....
Rakuska elektronicka dialnicna znamka je platna az po 18 dnoch od kupy. Neda sa kupit a hned ju pouzivat. Takze asi nema vyznam teraz kupovat.
@zuzanaete po 14tich ked sa kupi online, hned, ked ju kupi na benzinke. Ale aj tak je jej to na nic.
@lilope to plati iba ked ju kupis online. Lebo do 14tich dni ju zo zakona mozes vratit (cize by si ju 14 dni pouzivala a nasledne mohla vratit). Preto si dali tu lehotu 14 dni.
@queen_mary poslala som obrázok, kde sa dá jasne kúpiť aj od dnes s platnosťou od dnes, aj som to skúšala vyplniť a normálne to ide.
Da sa kupit cez asfinang a zaskrkrnut ze som firma tam odpada zo zakonna vratna lehota 14 dni a da sa kupit platna hned od dnes. Kupujem si ju tak odkedy maju elektronicku znamku. Ak si isla po dialnici 3km bez znamky neriesila by som to ja som presla cele rakusko bez znamky feldkirch-hohenau stalo sa mi viacej krat aj na krats useku a nildy mi neprisla pokuta. Ak by si sa dostala do kontroly bolo by to ine
Nic nekupuj
baby tak nebudem to kupovať... tak buď príde pokuta alebo nepríde, keď príde, budem ľutovať, že som ju nekúpila.. ale tak možno nakoniec naozaj nepríde, bol to fakt krátky úsek, z tej G3 u Gerasdorfu do nejakej dediny čo bol prvý výjazd z tej diaľnice.
@cawes - budem dúfať, že ani mne nepríde teda. a čo znamená, keby som sa dostala do kontroly%
No mám pre teba nie moc dobrú správu. Stalo sa nám to iste išli sme len fakt 3km na diaľnicu lebo sme sa pomýlili a došla nám pokuta tento týždeň 300€. Tiež sme si rýchlo chceli kúpiť známku ale na benzinke predávajú len nálepky takze to je prd platne a nič už teda nepomohlo….takze len čakať 🙄🙄🙄
@anonym ze ta zastavia policajti
@katulka94 och bože.. tak potom mám si kúpiť radšej tú elektronickú? a kde sa vám to stalo, na ktorom úseku, v ktorom meste?
@katulka94 a 300€ až?? :O preboha, to je naozaj riadna suma
Toto neporadím či kúpiť elektronickú alebo nie ja som ani nevedela ze sa to dá iba na benzinke mi hneď teta povedala ze sa dá len nálepka a ze to už mi nepomôže keď ma majú na kamere. Na SK platí ze ak prejdes po diaľnici môžeš do tuším 12h kúpiť eznamku a všetko je ok ale či aj v Rakúsku to neviem. My sme išli do SCS z BA a ta posledná dedina tuším Mödling sme nepokračovali cez dedinu ale nás vyplulo na diaľnicu fakt na pár km len. A už som videla nad hlavou kameru a vedela ze je zle 😫
No pokuta ti pravdepodobne pride keďže su tam Kamery a elektronická známka ti nepomoze
@lusyyy36 ako vieš, že sú tam kamery? v tomto mieste kde píšem?
podľa mňa u tohto nákupného centra... tam bude kamera hádam hneď na každom metre na diaľnici, tam sa asi podarí hocikomu odbočiť zle... no tak rátam už s pokutou 300€... dokedy to zvyknú posielať? ☹
Nie nepride - nemajú kontroly digitálne 🙂
Keď si dáš do Google s1 eibesbrunn kamera tak ti vyhodí,ze tam kamera je
@juliavolna kto nemá digitálne kontroly? At?
@juliavolna at nemá digitálne kontroly? Srandujes?
Ihned kupit znamku. Hoci tam je 14 dni lehota, ale myslim ze do 24 hod sa to da zachranit