Cesta do Rakúska - nutnosť testu

18. máj 2021

Keďže mi nejak nedopina tak sa spýtam radšej anonymne.... Teraz hovorili v správach že keď pôjdeme do rakúska (ideme konečne za strýkom do Viedne) tak pri ceste tam nám stačí test (chystáme sa v sobotu doobeda a v nedeľu večer späť) ale keď sa budeme vraciat na slovensko tak co, nejak som sa stratila v tej info 🙈🤦‍♀️ďakujem

autor
18. máj 2021

@sisa_s no ale tam nič nieje to je z 26.4.ten návrat na SR

zara0201
18. máj 2021

Stale plati karantena po navrate

ivkazba
18. máj 2021

Akože tam nič nie je? Sú tam pravidlá z apríla, tie stále platia čo sa týka príchodu na Slovensko.

autor
18. máj 2021

@zara0201
@ivkazba však to som ja napísala ze tam su pravidlá este z 26.4. ved to myslím ci to len nie je aktualizované ci stále platí po návrate karanténa, lebo vravím dajak som to nepobrala z tých správ 🤣 keďže vraveli ze si môžme vybehnúť len tak do rakúska, a za vybehnutie považujem jeden dva dni, alebo pár hodín, ale neviem načo by si niekto vybehoval ak musí ostať potom v karanténe

zara0201
18. máj 2021

Ved o tom to je...von nas pustia,naspat zatial s cirkusom. Chystaju upravu ale ktovie kedy. Vraj dohladne.

kiki68
19. máj 2021

@zara0201 neni tam ta vynimka ked je to do 22 ci 24 hod ten navrat? Lebo pamatam si, ze tam bola nejaka vynimka z toho. Myslim pre navrat na SK. Je jasne, ze nakupit do potravin asi nikto len tak za hranice nejde. Ale vidiet rodinu po pol roku je logicke