Bordel v Rakúsku

11. máj 2024

Dobrý deň viem že po niektorý sa budete možno smiať ale proste behá mi to hlavou tam kde môj muž pracuje v Rakúsku sú samé bordeli kde sú tam ženy ešte ma nikdy ne podviedol ale teraz mi to vŕta hlavou máte niekto s tým skúsenosti napríklad koľko tam berú € za sex koľko tam musí byť chlap potrebujem vedieť všetko každú hlúposť keď sa ho to spýtam tak povie že nevie ale ja potrebujem vedieť všetko kto vie prosím napíšte mi

stellarstar
11. máj 2024

No nvm ja žijem horné at a tu bordely nie sú už otvorené 🤔 aspon teda tie kt som poznala už nefungujú. A cenu nájdeš aj na nete, napr niektoré beru 700 e na 2 h alebo 38,50 na pol h

danyelia
11. máj 2024

A čo Ti to prosím Ťa pomôže, keď budeš vedieť ceny v bordeli? 😃 Keď Tvoj muž chce, podvedie Ťa aj v Očovej či sadne do auta a vbehne do najbližšieho bordelu aj tu na Slovensku...a keď sa ho budeš vypytovať na také blbosti, tak Ti fakt za nejakou odíde...

diewcatqoo
11. máj 2024

Wtf 🙂

beloved
11. máj 2024

@danyelia Asi potrebuje vediet rakusku cenu, aby si ju sparovala s pohybom na vypise z uctu 😀 Iny dovod mi nenapada 😀

danyelia
11. máj 2024

@beloved Aha 😄

deti95060810
11. máj 2024

minule v v Čase bol článok o pani čo mala taxu 10 e...a dve deti v detskom domove.
tak pozor aj na menšie čiastky...😉

lonely66
11. máj 2024

@deti95060810 to čo robila za tých 10 eur? ukázala prso na minútu? 😀

luccija
11. máj 2024

@deti95060810 tiež som čítala Košice, ze?
A ako im COVID pokazil kšefty.
Autorka čo myslíš, že muži doma hovoria koľko platili?

beloved
11. máj 2024

@lonely66 Za 10€ si myslim, ze ho max objednala, ako u lekara 😂

lonely66
11. máj 2024
marrynka112
11. máj 2024

Naozaj v tomto mužovi neveríš a podozrievaš ho?? Tak sa s ním rozveď😁😁😁

vroni
11. máj 2024

Žijem tu už skoro 20 rokov a kde sú tu "bordeli" veru netuším. Asi idem študovať, aby som vedela kam nemám muža púšťať. Hoci podľa oficiálnych štatistík asi na Slovensko, drviva časť miestnych prostitutok sú Slovenky...

liusa82
11. máj 2024

a to ako vieš že ťa nikdy nepodviedol? si si tým taká istá? ved chlapi žene nakecajú hocičo len aby bol pokoj doma.To ťa nechcem teraz rozčúliť alebo nahnevať ale tako s istotou to tvrdiť

fido69
11. máj 2024

Akurát včera som hovoril - ak ťa chce partner podviesť, tak ťa podvedie aj keď mu budeš za zadkom stáť. Na Slovensku je kopec bordelov a myslím si, že ženy tu nemajú zo strachu mdloby. Popri cestách stojí toľko sporo odetých žien... ale možno len predávajú značkové spodné prádlo pre manželky. 😅
Mňa zastavila žena v Barcelone na ulici, že či nechcem sex za 20€. Takže ceny nemusia byť v stovkách ani tisícoch. Je to skôr o nastavení človeka či by do takého dobrodružstva šiel alebo nie. 😉

mimachicha
11. máj 2024

@lonely66 som citala ten clanok zhodou okolnosti. 10€ oral, 15€ kompletka. Ake to bola prostitutka z ulice v okoli Kosic…

danica2711
11. máj 2024

čo je pre teba dôležitejšie, či chodí do bordelu alebo koľko tam pre...be?

damira90
11. máj 2024

Vždy keď sa pustím do cudzinky koli komentom iba na ig alebo niekde svoj názor dam/ tak mi nadávajú nie vulgárne alebo iným nepríjemným ale , že automatika SK /CZ prostitut.....
Jeden cudzinec ktorého mame v meste pracuje u nás fyzickú prácu- vraj sk cz pre nich sme tiež ľahké. Gruzi ni. Je to smutne ze nás takto vnímajú. Dúfam že aj Nemci atď. Tak to aby som sa bála povedať niekde ze som odtiaľto 🫢😄 keby idem do zahraničia.

jaskolka
11. máj 2024

Nechápem, a to načo ti to bude? Ci chceš sledovať, akú vybral hotovosť? A budeš to "dopasovavat" na možné ceny v bordeloch? Čiže keď ti niekto napíše, ze cena je tam trebárs 100 na hodinu, a chlap si vyberie 200 tak co to bude u teba dáky dôkaz? Ze tam bol 2 hodiny, ci ako?
🙈🙈
Ci myslíš, ze tam bude platiť rovno kartou?

fido69
11. máj 2024

@damira90 Možno by urobili dobre keby si pozametali pred vlastným prahom. Ale to sa v súčasnosti už vlastne ani nedá. Stačí keď sa človek povozí metrom vo Viedni a má dojem, že je niekde na strednom východe. Z Nemecka sa mi teraz odsťahoval kamarát do Poľska. Francúzsko rovnaké problémy. Kamarát sa odsťahoval do inej menej problémovej časti mesta, ale jeho pôvodný byt už nemá hodnotu ako byty v inej štvrti. Teda len toľko koľko zaplatia "noví francúzi". Niektorí ľudia by mali radšej ten "bordel" v ulici ako každý deň bordel na ulici. 😉

jenn7
11. máj 2024

Zijem tu uz 24 rokov, ale az odteraz sa bude mat muz po chlebe. Ked nepride nacas domov, hned budem vediet ze bol v bordeli😂. Casy ked bol na kazdom rohu bordel su uz prec. Teraz je na kazdom desiatom metri kebab😂

barborachors
12. máj 2024

šak si zisti a nepis na ženské forum o bordeloch

inaemre
12. máj 2024

@jenn7 no a tie isli tiez riadne hore. Davaj pozor aby tvoj muz nerozflakoval peniaze na Kebab 🤣

jenn7
12. máj 2024

@inaemre sak ked zacne priberat budem hned vediet ci chodi do bordelu alebo na kebab😂

lakebabe
12. máj 2024

Minulý týždeň som videla rozhovor s mladou Slovenkou co robí v bordeli kdesi v Rakúsku pri talianskych hraniciach a bola z prace nadšená 😄 chlapi platia od 200-300 eur za pol hodinu až hodinu ale jej ide len časť , ale ze pekne si vie privyrobiť na izbe na ruku za iné praktiky a ze ide bez gumy 😄 takže cennik fixný nemajú sklamem ta ale hovorila, že zamestnávateľ super každé dva týždne im robí testy na pohlavné choroby 😄

vroni
12. máj 2024

@lakebabe, tak trepala, az sa hory zelenaju. Oficiálne chodia tieto ženy povinne na prehliadky ku špeciálnym gynekológom, kontroluje to taticek štát, zamestnávateľovi je to úplne sumafuk. A teda pred pár rokmi kamarát s jednou horizontalkou žil (áno, preplo mu) a tie tarify tam boli sakra vzdialené od 200-300 euro za pol hodiny, skôr sa to pohybovalo za 50 až 70 euro (bola to "lepšia" interiérová kategória, žiadna z ulice), nemyslím, že by tak stúpli ceny, ani keď zarátam inflaciu. Inak tiež slovenka. Ale že okrem svojej brandže nevedela po nemecky skoro nič, skončila láska na nedostatku konverzacie, takže aj moje informácie už sú trochu zaprášené.

deti95060810
12. máj 2024

@luccija áno ...

lakebabe
13. máj 2024

@vroni vieš čo táto bola v tom rozhovore taka vymetena podľa mňa aj na nejakých látkach že vyzerala ani nevie kde je. Vysvetľovala ze pma zarobi tak 3000 mesačne a tie čo vedia jazyk 5000 to kdesi na ig s nou bol rozhovor.
Vieš čo ale 50 sa mi zdá strašne nepravdepodobné, lebo známy prevádzkoval bordel na sk kedysi a už v tej dobe pod 100 eur tam nikto ani neskrtol plus drinky čo museli naobjednavat chlapi pre ženy

vroni
13. máj 2024

@lakebabe, ono je rozdiel, koľko dostane prevádzkovateľ a koľko stetula. A teda 200 až 300 euro je pri priemerných troch zákazníkoch a klasickej pracovnej dobe minimálne 600 euro x 22 dní, celkom solídne cez 12 tisíc,matematika proste nepustí, to by nerobili len tie najslabšie socky.

lakebabe
13. máj 2024

@vroni však jasné že to nejde jej 😄 to ani slečny nesnívaju , im daju par korún , ved to robia poväčšine same fetky, ona hovorila taxu co platí chlap bordelu

vroni
13. máj 2024

@lakebabe, počítam to znovu a znovu a nejako mi vychádza, že si asi otvorím bordel (ako majiteľ, nie ako zamestnanec). Takych zo desať šikovných dievčeniec a som za vodou až po vnúčatá 🤣🤣🤣